klinika

7 hónapja
Munkatársunktól
Szerelmes üzenetet pingáltak a szegedi klinikapark egyik szobrára. A feliratot a klinikai központ azóta eltávolíttatta, és bár hasonló eset még nem történt, nem indítanak eljárást a rongálóval szemben.
9 hónapja
Munkatársunktól
Húsz klinikai ágyat és hozzá tartozó éjjeliszekrényt kapott Fuldából az SZTE Neurológiai, illetve Idegsebészeti Klinikája. A berendezések a szegedi Szent-Györgyi Albert Rotary Club segítségével jutottak el az egyetem klinikai központjához, amelyeket német testvérklubjuk, a Rotary Club Röhn ajánlott fel.
1 éve
H. E.
Több egészségügyi intézményben, köztük Szegeden is új, korszerű betegágyakat kapnak. Az elavult eszközparkkal rendelkező belklinika és a korábbi II-es kórház osztályai is megújulnak a beruházásnak köszönhetően.
1 éve
Varga Anna
Santiago de Cuba, Szeged - Mozgó intenzív osztály - így is nevezik azt a speciálisan felszerelt kisrepülőgépet, amellyel a Kubában hasnyálmirigy-gyulladást kapott szegedi férfit hazaszállították. Családja várta pénteken a szegedi repülőtéren, majd onnan mentővel a klinikára szállították.