Hallgassa élőben!

könyv

Könyvbemutató / 1 hete
A mű sorra veszi az oktatás, az ifjúság, a kultúra, az egyházak, a sport, a gazdaság, a családok, az egészségügy területén elért eredményeket.
Nem csak a koronavírus-járványról szólt a mögöttünk hagyott esztendő
A koronavírus-járvány miatt a rémálom éve volt 2020. Megtanultuk, hogy mit jelent pontosan a digitális oktatás és a karantén, továbbá hogyan működik az idősek vásárlási sávja. Elmaradtak a nyári fesztiválok, bezártak a mozik és a színházak. Viszont most már Csongrád-Csanád megyében élünk. És bár a pandémia lett az év leggyakoribb szava, a sok rossz mellett jó dolgok is történtek. A járvány árnyékában folytatódtak az építkezések és a beruházások.
Megjött a havazás! 10-20 centiméteres a hóréteg az országban
Helyenként 10-20 centiméteres hóréteg is kialakult.
Hiába olcsó, ha megbukik a törésteszten némelyik új villanyautó
Ki gyárthatja majd az utca emberének villanyautóját? A most piacra került olcsó kínai e-autót alapos tesztnek vetette alá a német autóklub.
Ezekről a tünetekről ismerheti fel, ha átesett a koronavíruson – Van néhány meglepő is!
Rengetegen esnek át úgy a fertőzésen, hogy észre sem veszik, hogy betegek voltak. A koronavírus hosszú távú tünetei azonban őket is érinthetik. Ha ezeket a tüneteket tapasztalja magán, élhet a gyanúperrel, hogy már túl van a Covidon.
Kövesse nálunk élőben az Operatív Törzs mai tájékoztatóját!
A testület beszámol a koronavírus-járvány elleni küzdelem alakulásáról, az azzal kapcsolatos legfrissebb intézkedésekről.
Életet mentett a szén-monoxid-érzékelő Makón