közétkeztetés

9 hónapja
100 millió forintos támogatásból újítják fel a Sághy-szakközépiskola konyháját Csongrádon. Az épület korszerűsítése mellett a gépeket is lecserélték, így a 70-es években épült konyha most már megfelel a kor elvárásainak.
2 éve
Máté Gergely-Kovács Erika-Králik Emese-Szabó Imre-Tombácz Róbert
Nagy igény van rá, hogy a gyerekek ingyen kapjanak ebédet a szünidőben is, de ehhez az állam a gyerekek szűk körének biztosít csak támogatást. Van, ahol önkormányzati pénzzel, másutt a vállalkozók adományaival egészítik ki az állami támogatást, hogy több gyerek jusson meleg ebédhez.
szponzorált tartalom
Február 28-ig lehet jelentkezni az Adj Egy Ötöst! iskolai szemléletformáló programra
Jégeső és vihar tombol, de még a tüzek is égnek
Az ország szárazság sújtotta keleti és délkeleti térségeiben sok helyen továbbra is tombol a tűzvész, mert oda nem jutott az esőből – jelentették hírügynökségek.
Megkezdődhet a héten a Szőke Tisza kiemelése a tápéi kikötőben
Megérkeztek azok az egyedileg gyártott ballonok a tápéi kikötőbe, amik segítségével a partra vontatják majd a lapátkerekes gőzöst.
Az Élősködők kapta a hollywoodi színészcéh fődíját
A dél-koreai film színészgárdája a Botrány, Az ír, a Jojo nyuszi és a Volt egyszer egy Hollywood színészei elől vitte el a díjat.
Betegeskedik? Majd Dr. MI diagnosztizálja
A hálózatba kapcsolt digitális adatok távolról is hozzáférhetők, ami a konzultációt és szakértői vizsgálatot is egyszerűsíti.
Folytatódott a Pacers győzelmi sorozata
Sorozatban az ötödik győzelmét aratta az Indiana Pacers, amely a Denver Nuggets otthonában nyert az észak-amerikai kosárlabdaliga (NBA) vasárnapi játéknapján.