közétkeztetés

4 éve
Timár Kriszta
Szeged - Év elején életbe lépett a menzareform. A zsömlére 3 deka felvágott, hozzá egy fél paprika súlyának megfelelő zöldség jár, a levesbe pedig rendezvényeken látott mennyiségű hús – ha megeszi a gyerek, ha nem. A só eltűnt.
5 éve
Kovács Kriszta
Szeged - Olcsó, közel van és finom – ezért járnak vissza a vendégek ebédidőben. Szétnéztünk néhány étteremben, mit adnak és mennyiért. Azt tapasztaltuk, 500–800 forintba kerül az ebédmenü Szeged belvárosában, a kiskörúton belül.
5 éve
Králik Emese
Csongrád - Szeptembertől rendelet szabályozza, hogyan kell főzniük a közétkeztetőknek. Még van mit javítani, de pozitív példát is láttunk: a csongrádi konyha megelőzte a korát.