küzdősport

3 hónapja
Munkatársunktól
A Szegedi Küzdősport Klub ismét megrendezte az újszegedi Partfürdőn a hagyományos MMA Training Camp elnevezésű ed­­zőtáborát.
6 hónapja
Mádi József
Több mint 40 ország közel 1700 versenyzője összesen 3266 nevezést adott le a 25. budapesti kick-box világkupára, amelynek a BOK Csarnok adott otthont. A mezőnybe szép számmal találhattunk Csongrád megyei, szegedi és röszkei sportolókat is.
7 hónapja
Imre Péter
Dunai Antal olimpiai bajnok labdarúgó részvételével tartott sportpikniket a Szeretem Vásárhelyt Egyesület a városi stadionban. A rendezvényen átadták a stadionban a Pihenő Pontot, az elültetett három fa Vásárhely három kiemelkedő labdarúgójának állít emléket: Kérdő Sándor, Kecskés István ,,Gida", valamint Rácz Ferenc ,,Potykás" nevét őrzik.
Rasmussen: még most is fáj a románok elleni vereség
Kim Rasmussen, a magyar női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya úgy fogalmazott, igyekeztek kitisztítani a gondolataikat a Japánban zajló olimpiai kvalifikációs világbajnokság vasárnapi játéknapja előtt.
Elkészült az e-töltőoszlop Bordányban
Elkészült a felfestés is, és már egy ideje használható a Homokhátság első, elektromos üzemű autók töltésére alkalmas váltóáramú, két­­állásos töltőoszlopa a bordányi faluház parkolójában.
A jövő hét elején kiengedik a kórházból a megkéselt tanárnőt
A késelő diák édesapja meglátogatta a tanárnőt és csaknem egy órán át beszélgettek.
Fenyegetést jelentenek a nemzeti parkokra a betolakodó állatfajok
Megtizedelhetik a parkok vadvilágát, károsíthatják a természetes ökoszisztémákat.
Januártól teljes kapacitással működik a repülőgépgyár
A Fusion mellett a négyüléses orosz Il-103 típusú repülőgép gyártásának előkészítése is megkezdődik.
Elveszítette veretlenségét a Juventus
A Lazio otthon 3-1-re legyőzte a 69. perctől emberhátrányban játszó Juventust az olasz labdarúgó-bajnokság 15. fordulójának szombati játéknapján.