lakás

1 hónapja
Munkatársunktól
Mint megírtuk, öt év ózdi távollét után költözött vissza családjával Bordányba a bordányi Kocsispéter Dávid, aki azt mondta, nincs eladó ingatlan a faluban, amit meghirdetnek, azonnal el is kel.
1 hónapja
Munkatársunktól
Fontos és sokakat érintő lakossági lakástámogatási változás lépett életbe július közepétől: a Családi Otthonteremtési Kedvezmény, vagy adó-visszatérítési támogatás igénylése esetén az érintett ingatlan vállalkozás székhelyeként is bejelenthető, ha az igénylő nyilatkozata alapján megfelel a csekély összegű támogatásokra vonatkozó európai uniós szabályoknak.
1 hónapja
T.K.
Kétszázmillió forintot költenek Kisteleken arra, hogy helyben tartsák a fiatalokat. Pályázatot írtak ki ingyenes bérlakásokra, vállalkozások segítésére, és ugyanebből a keretből ifjúsági programokat is szerveznek majd.
2 hónapja
Kiss Anna
Kormányzati forrás segítségével 13 lakást alakított ki az algyői önkormányzat az egykori zöld iskolában, amelyeket a helyi fiatalok között osztottak szét pályázat útján. Csütörtökön kapták meg a kulcsokat otthonaikhoz.
4 hónapja
Kovács András
Az ingatlanközvetítő irodákról vártuk olvasóink kérdéseit, a fogyasztóvédelmi szakértők válaszaiból kiderült, nem mindegy, milyen tartalmú szerződést kötünk velük - fontos a kizárólagosság és a jutalék kérdése. Következő témánk nyaralási előkészületekben próbál segíteni.