Makói FC

11 hónapja
A labdarúgó NB III Közép csoportjában a Makó már nagyon nehéz helyzetbe került, hiszen hazai pályán 1-0-ra kikapott a Kecskeméttől, így már csak matematikai esélye van a bennmaradás kiharcolására.
11 hónapja
Vajgely Pál
A kiesés szempontjából fontos meccs várt a Makói FC-re a Paks II. vendégeként. A hazaiak kezdték jobban a meccset, és a félidő közepén egy kontrából megszerezte a vezetést a Paks. Adamcsek a sarokból ívelt középre, ahol az érkező Cseke belőtte a labdát Füstös kapujába.
1 éve
Vajgely Pál
Hiába egyenlített a 90. percben a Makó a Pécs ellen a labdarúgó NB III Közép csoportjában, mégis pont nélkül maradt a Maros-parti csapat, amely egyre kilátástalanabb helyzetbe sodródik.
1 éve
A négy Csongrád megyei NB III-as labdarúgócsapat közül mindössze a HFC-re vár utazás holnap, a Szeged-Grosics Akadémia, a SZEOL SC és a Makó is otthon játszik 15.30-tól.
1 éve
Hiába az előző mérkőzésen mutatott jó játék a SZEOL SC ellen, mindezt nem tudta átültetni a Honvéd II. elleni idegenbeli meccsre a Makó. Bő tíz perc után hátrányba került a Maros-parti csapat, majd ugyan akadtak helyzetei Magyar György csapatának, de az egyenlítés nem sikerült.
1 éve
M. J.
A labdarúgó NB III Közép csoportjának Csongrád megyei derbijén a Szeged-Grosics Akadémia 2-1-re nyert a Makó ellen, és már csak három pont a hátránya az éllovas Szentlőrinc előtt.
Szponzorált tartalom
Lottózni otthon is lehet – biztonságos lottózási ötletek otthonra – #lottózzotthon
Köszönet Liszkay Gábornak
Közleményben fejezi ki köszönetét Liszkay Gábornak a Közép-Európai Sajtó és Média Alapítvány.
Összeütközött két autó a Dorozsmai úton
Az egyik gépkocsi az árokba sodródott.
Ötvenmillió előfizetőt szerzett indulása óta a Disney Plus
Az elmúlt hetekben a szolgáltatást bevezették Indiában és nyolc nyugat-európai országban is.
A magyarok 90 százaléka támogatja a kijárási korlátozások meghosszabbítását
Egy friss, a felnőtt magyar lakosság körében elvégzett kutatás egyértelműen bizonyítja az intézkedések mögött álló társadalmi konszenzust.
Makón a szülészet szünetel, a beruházások nem állnak le
A városháza homlokzatán mostantól este 8 és 10 között minden nap világít város háláját a járvány ellen küzdőknek kifejező piros szív.
Magyar szuperszámítógép is segíti a Stanford koronavírus-kutatását
A magyar szuperszámítógép kapacitás a nemzetközi hátterű, nyílt közösségi kezdeményezés, a [email protected] céljainak eléréséhez járul hozzá.