máté bence

1 éve
Munkatársunktól
Sikeres volt Máté Bence szegedi szabadtéri kiállítása: egy hónap alatt 117 ezren látták. A tegnapi vihar szerencsére nem tett kárt az értékes tárlatban, melyet akkorra nagyjából összepakoltak: késő este elindultak vele a kamionok Győrbe.
1 éve
Timár Kriszta
Igazi állatparadicsomot hozott létre Baks, Tömörkény és Pusztaszer hármas határánál található tanyáján Máté Bence. A tízhektáros birtok több száz emlősnek, madárnak és ízeltlábúnak ad otthont, emellett itt él a Dél-Alföld legnagyobb ürgepopulációja. A természetfotós megmutatta lapunknak, hogyan adta vissza a természetnek az egykori tanyavilágot.
1 éve
Bakos András
Csanytelek - A függöny felmegy a padlófűtéssel ellátott helyiségben, kényelmes irodai székeken ülő emberek előtt, az üveg túloldalán, szemmagasságban húzódik a víz szintje. Benne vízimadarak szedegetnek. Ilyen körülmények között sem könnyű jó természetfotót készíteni - tapasztalta Török János kollégánk.
szponzorált tartalom
Hangolódjunk az őszre – káros szokásoktól mentesen
Kutatóorvos segít eligazodni a vírus tüneteiben és következményeiben
Miért a fiatalok fertőződnek meg? Miért veszítjük el a szag- és ízérzésünket? Mikorra lesz vakcina? – többek közt ezekről kérdeztük a szegedi kutatóorvost.
Varga Mihály: Magyarország elismerése egyedülálló az EU-ban (videó)
Az elmúlt fél évben egyetlen más tagállam adósbesorolásának kilátásait sem javították – mondta a pénzügyminiszter.
Három magyar játékfilm világpremierjét is a Varsói Filmfesztiválon tartják
Bergendy Péter Post Mortem, Gothár Péter Hét kis véletlen és Felméri Cecília Spirál című játékfilmjét is az októberi Varsói Nemzetközi Filmfesztiválon mutatják be.
Elnöki rendelettel védi az abortuszt túlélő gyerekek életét Donald Trump
Minden élve született csecsemőt ugyanazok a jogok illetik meg, mint bármely más személyt – fogalmazott az amerikai elnök.
Az interneten lehet nyomon követni egy csapat déli simabálna vándorlását
A szakemberek hat tengeri emlőst láttak el műholdas nyomkövetőkkel.
Frissítette minden idők legjobb 500 albumának listáját a Rolling Stone (videó)
A lista élén Marvin Gaye What's Going On című albuma felváltotta a Beatles együttes Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band című albumát.