Mátrix Alapítvány

7 hónapja
T. R.
Csanádpalota, Szeged - Kerekesszék és állítógép beszerzésében segítette egy három és fél éves csanádpalotai kisfiú családját a Mátrix Közhasznú Alapítvány. A lakossági támogatásoknak köszönhetően a nehéz anyagi körülmények között élő családnak havi juttatást is tudnak nyújtani 2020-ig.
10 hónapja
N. M.
Csongrád megye - Szeretetcsoki 2018 címmel iskolás osztályok és óvodai csoportok, középiskolás csapatok számára hirdet jótékonysági gyűjtőakciót a Mátrix Közhasznú Alapítvány a kórházak gyermekosztályain fekvő gyerekek és nélkülöző családok megajándékozására. Az adományokat december 3-áig várják a szervezők.
1 éve
Tegyünk közösen csodát - erre kéri a Mátrix Közhasznú Alapítvány az állampolgárokat. A kezdeményezésük keretében ceruzát, radírt, tollat, zsírkrétát, temperát és vízfestéket gyűjtenek azoknak a 6 és 12 év közötti gyerekeknek, akik hátrányos helyzetben, nehéz sorsú családban élnek, és a szülők anyagi helyzete nem teszi lehetővé a zökkenőmentes tanévkezdést.
1 éve
Csongrád megye - A Mátrix Közhasznú Alapítvány támogatói programjának segítségével 6-12 év közötti rászoruló gyermekek kapnak tanévkezdéskor ceruzát, tollat, zsírkrétát, vízfestéket. Hogy a program még sikeresebb lehessen, cégek és magánszemélyek segítő együttműködésére számítanak a szervezők.