megasztár

4 éve
Munkatársunktól
Öt éve nem lépett fel szülővárosában Lakatos Krisztián. Az egykori megasztáros a halfesztiválon tér vissza Szegedre. Azokat a dalait is előveszi, melyekkel itt vált ismertté.
6 éve
Szeged – Nem mennék el egyébként az összes zenekar koncertjére, mert nem mind az én világom. Viszont egy közös zenélés alkalmával sokakat meghallgatok – mondta el a szegedi Rongy kocsma rendezvényére várakozva Nagy Zoltán.
6 éve
Titokban tartja, hogy milyen szakmát tanul, mert nem szeretné, ha a rajongói sajnálnák őt. Ibolya kétkezi munkás lesz – hacsak nem jön egy mecénás, aki segít neki új lemeze megjelenésében.
7 éve
Szentes - A tehetségkutatóban feltűnt, szentesi illetőségű Fivérek azt állítják, átverte őket korábbi menedzserük. Szerintük többször drágábban adta el a zenekart, mint amennyiről ők tudtak. Az exmenedzserük azonban hazugságnak tartja a vádakat - írja a Blikk.
7 éve
Szentes - Küzdelmes évek után sikerült befutnia a Fivérek zenekarnak, amiben hatalmas szerepet játszott felfedezőjük, a későbbi művészeti vezetőjük, menedzserük. Ombodi Csillát arról is faggattuk, mi a feladata egy zenekar menedzserének, hogyan is néz ki a rajongók elől elzárt „backstage" világa, de elárulta, mitől féltik Radics Gigit.
7 éve
Kecskemét - Bihal Rolandot az első pillanatban mégis sokkolta, hogy véget ért számára a TV2 tehetségkutató versenye, és Falusi Mariann őt küldte haza Talán Attilával szemben.