megyenégy

Öttömösi, palotai gála / 4 hónapja
A Csongrád megyei III. és IV. osztályban teljes fordulót rendeztek. A Csanádpalota tizenötöt, az Öttömös pedig tizennégy gólt szerzett. Kis összeállításunkban a Csongrád megyei A és B osztályú ifibajnokságok tabelláját is böngészhetik.
Potyogtak a gólok / 4 hónapja
A Csongrád megyei III. osztályban egy mérkőzés elmaradt, míg a megyei IV. osztályban teljes fordulót rendeztek. Összeállításunkban a Csongrád megyei A és B osztályú ifibajnokságok tabelláját is böngészhetik.
5 hónapja
A második fordulóval folytatódtak a megyei III. osztályú labdarágó-bajnokság küzdelmei, míg az elmúlt hétvégén elkezdődött a megyenégy is.
6 hónapja
A megyei labdarúgás legalsó vonalában is megkezdődnek a küzdelmek: ma csak egy meccset, az Ópusztaszer-Sándorfalva II. találkozót rendezik meg, a többi mérkőzés vasárnapra marad.
Csikktenger a belvárosban
Van, aki a köztéri kukákat kevesli, mások a csikktartókat hiányolják a szemetesekről – a környezetgazdálkodás igazgatója szerint először a fejekben kellene rendet tenni.
Traktorral köröztünk a Bedőben
Most nem szórakozni mentünk, a T kategóriás jogosítvány megszerzése kötelező, traktort vezettünk.
Otthon is vakációzhat
A négy fal között is részesülhet ötcsillagos ellátásban.
Az ujjlenyomatok alapján azonosították a makói kettős gyilkosság elkövetőjét
A Makón és Csongrád megye területén élet- és vagyonelleni, erőszakos bűncselekményeket elkövetők ujjlenyomatainak tüzetes átvizsgálása során sikerült azonosítani a 16 évvel ezelőtti, makói kettős gyilkosság elkövetőjét – mondta a rendőrség főosztályvezetője pénteki, budapesti sajtótájékoztatóján.
Az 50. év sportolója gála díjazottjai, 15. rész: Vitsek Iván
Ápoljuk a hagyományt: 2019-ben ötvenedik alkalommal rendeztük meg az Év sportolója díjátadó gálánkat, sorozatunkban rendszeresen bemutatunk egy-egy díjazottat. Ezúttal az év szenior sportolójának választott Vitsek Iván következik.
Megkezdte prágai működését a GreenGo magyar autómegosztó
Száz darab VW e-up! elektromos gépkocsi állt forgalomba.