menü

3 éve
Dombai Tünde
Csongrád megye, Szeged - Alig akad liba az üzletekben. Helyette a családok kacsát vásárolnak az ünnepi asztalra. Ha az is elfogy, marad helyette a pulyka és még több csirke. A madárinfluenza miatt tűnt el a hagyományos karácsonyi baromfi időnap előtt.
3 éve
Imre Péter-Králik Emese-Szabó Imre
Népszerű és viszonylag olcsó megoldás ebédre a menü, amit rengeteg étterem kínál a megyében. Vannak, akik hétvégén is ajánlanak, és olyanok is, akik csak ezzel foglalkoznak - ha elfogyott az étel, bezárnak.
3 éve
Arany T. János
Szeged belvárosában könnyebb megszámolni azokat a vendéglátóhelyeket, ahol nem kínálnak ebédre menüt. Körképünkben a legolcsóbb ételsort 690, a legdrágábbat 1990 forintért vehetjük magunkhoz. A választék bőséges.
5 éve
Arany T. János
Szeged - Idén sem maradnak csülök nélkül e fogás szerelmesei. A szegedi Vendéglő a Régi Hídhoz csapata az immár hagyománnyá vált csülöknapokra várja a vendégeket. Az alkalomra több különlegesség is helyet kapott az étlapon.
5 éve
Kovács Kriszta
Szeged - Olcsó, közel van és finom – ezért járnak vissza a vendégek ebédidőben. Szétnéztünk néhány étteremben, mit adnak és mennyiért. Azt tapasztaltuk, 500–800 forintba kerül az ebédmenü Szeged belvárosában, a kiskörúton belül.
5 éve
Arany T. János
Szeged - Két szegedi étterem került be a Népszabadság 50 legjobb megfizethető étterem válogatásába: a Tiszavirág és a Vendéglő a Régi Hídhoz.
Az üllési futballisták nem álltak le a téli szünet folyamán, a heti egy edzésük mindig megmaradt
Az őszi szezon vége óta is keményen készül a szezon második felére az Üllés: a megyekettes csapatnál nem volt pihenő, a megfelelő erőnlét megszerzését tartják kulcsfontosságúnak, a keretben viszont nem terveznek változtatni.
Mexikó visszatoloncolt kétezernél több hondurasi migránst
A szigorú intézkedések miatt mintegy 70 százalékkal csökkent az Egyesült Államok határára érkezett menedékkérők száma.
Kevesebben voltak kíváncsiak a Grammy-gálára idén
A sztárfellépőkkel tarkított műsort így is 18,7 millióan nézték végig.
Hamarosan a mozikba kerül Szabó István új filmje (videó)
Február 27-től vetítik az Oscar-díjas rendező Zárójelentés című alkotását.
Federer hét meccslabdáról fordított 38 évesen (videó)
A 20-szoros Grand Slam-bajnok svájci elképesztő feltámadást produkált.
Februárban már a megemelt bért kapják kézhez az egészségügyi dolgozók
Jövő héten már 14 százalékkal magasabb fizetést visznek haza a szegedi klinikák egészségügyi szakdolgozói. Idén fejlesztéseket is terveznek: például a nővérszállót újítanák fel.