Délmagyar logó

2019. 06. 20. csütörtök - Rafael 19°C | 28°C Még több cikk.

A(z) „mérgezés” címke találatai(118 találat)

05.07. 14:31 #mérgezés
Fémdaraboktól pusztulhatott el Lajos Sándorfalván

Fémdaraboktól pusztulhatott el Lajos Sándorfalván

A Facebookon kezdett el terjedni a hír a napokban, hogy ismeretlenek kutyákat, macskákat mérgeznek Sándorfalván, a Szent Imre utcában. Az egyik környékbeli lakó, Mónika a macskáját, Lajost vesztette el nemrégiben. Az asszony elmesélte, hogy az állat előbb véreset ürített, majd fémdarabokat látott a hányásában. Három-négy nap múlva talált rá a már élettelen állatra. Az önkormányzathoz még nem érkezett hivatalos bejelentés.

02.19. 07:51 #mérgezés
A cianid után mintha észbe kaptunk volna - Mindszentnél néha már ivóvíz minőségű a Tisza

A cianid után mintha észbe kaptunk volna - Mindszentnél néha már ivóvíz minőségű a Tisza

Csongrád megye - A Tiszán már érződik, hogy elkészültek a csatornahálózatok: Mindszentnél néha már ivóvízminőségű a folyó. A 19 évvel ezelőtti cianidszennyezésnek olyan következménye is volt, hogy rendet tett a fejekben. A biológus arra figyelmeztet: azzal is kell foglalkozni, hol engedjük el az elhasznált, csatornába engedett ivóvizet, miután megtisztítjuk.

07.04. 09:00 #mérgezés

Ismeretlen anyagtól lett rosszul két ember Angliában

Válságos állapotban kezelnek Angliában két embert, akik ismeretlen összetételű anyagtól lettek rosszul. Az eset a rendőrség szerdai beszámolója szerint még szombat este történt a délnyugat-angliai Amesbury kisvárosban, ahol egy férfit és egy nőt eszméletlenül találtak otthonukban. Mindkét beteg a 40-es éveiben jár; meg nem erősített szerdai médiaértesülések szerint házaspárról van szó.