Mindszent

1 hete
Százmillió forintból fejlesztette a szabadstrandot a mindszenti önkormányzat. A modernizációnak köszönhetően a rövidre sikerült nyári szezonban már a szokásosnál jóval többen látogattak ki a Tisza-partra.
1 hónapja
Kovács Erika
Szeretetjáratot indít az Élő Hit Műhelye Alapítvány és a Városvédő és Szépítő Egyesület Mindszenten. Kezdetnek négy vasárnapot jelöltek meg, amikor segítenek eljutni a templomba azoknak a mozgásukban korlátozott, vagy idős koruk miatt nehezen mozgó városlakóknak, akiknek erre másképp nem lenne lehetőségük.
2 hónapja
Kovács Erika
Felújítják a mindszenti piacot. Ilyen volumenű beruházás a piac kialakítása óta nem történt. Nagyobb lesz a fedett tér és még egy kemence is épül, ahol a tervek szerint rendszeresen lesz kenyérsütés is. A munkálatok idejére sem zárnak be, az árusítás zavartalan.
2 hónapja
A megalapozott gyanú szerint a feltételezett elkövető a város szélén figyelt fel egy személyautóra, amiben benne volt az indítókulcs. A fiatalkorú fiú beült az Opelbe és elhajtott azzal, majd néhány utcányira leparkolta azt, és a slusszkulccsal együtt távozott a helyszínről.