minisztérium

1 éve
Szeged - Te is légy STEM csillag! címmel a nemek egyenlő esélyű részvételét célzó, tehetséggondozó programot szervezett az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatásával a Soroptimist Club Szeged.
2 éve
Csongrád megye - Tegnap rajtolt a lakossági hitelprogram az energiahatékonysági korszerűsítések támogatására. Az Otthon Melege Program is folytatódik, itt a háztartási nagygépek cseréjét és a fűtéskorszerűsítést ösztönzik vissza nem térítendő támogatással.
2 éve
Csongrád - A köztemetőben 30 hadisír található, ezeket pályázati pénzből újítaná fel a csongrádi önkormányzat.
3 éve
Timár Kriszta
Szeged - A Deák Ferenc Gimnáziumnak hétfő óta nincs igazgatója, a minisztérium pedig nem hajlandó tudomást venni az iskola sorsát firtató kérdéseinkről. És nem ez az egyetlen furcsaság a szegedi igazgatóválasztások körül: a szakképzőiskolák közül is négyben csak egy évre szóló kinevezést adtak át, miközben a pályázat öt évre szólt. Indoklás pedig nem járt a döntéshez.
3 éve
Dombai Tünde
Csongrád megye - 1,3 millió forint támogatást kapott Baks a szociális tűzifára tavaly ősszel. Mégsem vásárolt egy köbmétert sem, emiatt a teljes összeget vissza kellett adnia - az országban egyedül.