minisztérium

2 éve
Szeged - Te is légy STEM csillag! címmel a nemek egyenlő esélyű részvételét célzó, tehetséggondozó programot szervezett az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatásával a Soroptimist Club Szeged.
3 éve
Csongrád megye - Tegnap rajtolt a lakossági hitelprogram az energiahatékonysági korszerűsítések támogatására. Az Otthon Melege Program is folytatódik, itt a háztartási nagygépek cseréjét és a fűtéskorszerűsítést ösztönzik vissza nem térítendő támogatással.
3 éve
Csongrád - A köztemetőben 30 hadisír található, ezeket pályázati pénzből újítaná fel a csongrádi önkormányzat.
4 éve
Timár Kriszta
Szeged - A Deák Ferenc Gimnáziumnak hétfő óta nincs igazgatója, a minisztérium pedig nem hajlandó tudomást venni az iskola sorsát firtató kérdéseinkről. És nem ez az egyetlen furcsaság a szegedi igazgatóválasztások körül: a szakképzőiskolák közül is négyben csak egy évre szóló kinevezést adtak át, miközben a pályázat öt évre szólt. Indoklás pedig nem járt a döntéshez.
4 éve
Dombai Tünde
Csongrád megye - 1,3 millió forint támogatást kapott Baks a szociális tűzifára tavaly ősszel. Mégsem vásárolt egy köbmétert sem, emiatt a teljes összeget vissza kellett adnia - az országban egyedül.
SZPONZORÁLT TARTALOM
Újra akcióban Kajla: az országjáró vizsla természetjárásra hívja a családokat
A fertőzöttek száma 18,5 millió, a halálos áldozatoké csaknem 700 ezer a világon
A járvány 188 országban és régióban van jelen.
A Carolina került elsőként rájátszásba a selejtezőből
A csapat sorozatban harmadik mérkőzését is megnyerte a New York Rangers ellen.
A bronzkortól egészen a török korig találtak leleteket Vásárhelyen
Mintegy nyolcezer tárgy került elő a hódmezővásárhelyi tram-train nyomvonalán végzett feltárásokkor, a legrégebbi leletek a bronzkorból származnak.
Folytatja segítő munkáját a Máltai
Többéves kihagyás után folytatja segítő munkáját Vásárhelyen a Magyar Máltai Szeretetszolgálat.
Modern Odüsszeusz a Tisza partján
Szeged miliője kínálja magát a regénynek, s aki egyszer itt élt, évtizedek távlatából is képes-kénytelen visszaemlékezni helyekre, helyzetekre, az itt élők mentalitására és szorongásaira. A városból elszármazott szerző, Julius Schäfer a 70-es évek barátságtalan valóságát lényegíti át egy pályakezdő fiatalember történetébe.
Keresse a heti BBQ-sztárokat a Szálka halászcsárdában!
BBQ oldalas majonézes burgonyával, füstölt makréla grillen, vörösbab salátával, édes chilis csirkeszárnyak héjában sült burgonyával és csöves kukoricával! Augusztusban minden hétköznap délután 16 órától zárásig ezzel a három grillétellel erősít a Szálka. Ráadásul a halászléjük mellé ingyenesen kérhető a belsőség! Ha valami egészen eredetire, újra, halasra és főleg szegedire vágyik, kóstolja meg a Szálka ízeit!