Ha törekedne rá, akkor sem tudna két ugyanolyan hangszert készíteni Rácz Béla, aki három és fél évtizede foglalkozik hangszerkészítéssel. Az egykori szegedi hangszergyárban kezdte, annak 2003-as megszűnése után pedig saját műhelyében folytatta a mesterséget. Hegedűket, brácsákat, néha csellókat javít és készít. Minden keze alatt született hangszer saját nevet kap. A legutóbbi hegedűt édesanyjáról nevezte el.
A Kovács-Küry Időskorúak Otthonában is panaszkodnak az ételre. Amióta az önkormányzat kiszervezte egy magánvállalkozónak a közétkeztetést, megváltozott a minőség és a mennyiség is.
Minőségmegőrzési és fogyaszthatósági idő2022.01.10. 11:30
Sokan kidobják az élelmiszereket, amint azok lejárnak, míg mások szívesen kísérleteznek a fogyasztásukkal. Kinek van igaza? Annak, aki tudja, mi a különbség a minőségmegőrzési és a fogyaszthatósági idő között.