Mórahalom VSE

1 éve
Munkatársunktól
Egyperces gyászszünettel kez- dődött a megyei derbi a labdarúgó NB III-ban, amely előtt a szegedi Forró Attila elhunyt nagyapjára, Forró Lászlóra emlékeztek. A kapu előtt aktívabb volt a SZEOL a bátran futballozó Mórahalom ellen, majd Kéri Tamás találata letörte a homokhátiak lelkesedését: a szegediek szélsője ritkán látható találatot szerzett, ugyanis közel 70 méterről emelt Révész kapujába.
1 éve
Munkatársunktól
A labdarúgó NB III Közép csoportjának 26. fordulójában fontos Csongrád megyei rangadót rendeztek, hiszen a Makó és a Mórahalom is a kiesés elől menekül. Előbbi nyert 2-0-ra, amellyel nagy lépést tett a bennmaradás felé, míg a Mórahalomnak már csak matematikai esélye maradt célja elérésére.
1 éve
Munkatársunktól
Jól kezdte a mérkőzést, a 24. percben feltehette volna az i-re a pontot, de mégis 3-1-es vereséget szenvedett a Mórahalom labdarúgó NB III-as csapata a Rákosmente otthonában a Közép csoport 24. fordulójában.
1 éve
Akárcsak az ősszel, most is döntetlent játszott a Mórahalom a bajnokaspiráns Tiszakécskével.
1 éve
Munkatársunktól
Esőben, szélben, hidegben szerzett egy pontot a labdarúgó NB III Közép csoportjának 19. fordulójában a Mórahalom. A vendég Szentlőrinc ellen igazán harcos mérkőzést vívott a hazai alakulat, miközben a pályán víztócsák álltak.
1 éve
Mádi József
A labdarúgó NB III Közép csoportjának 18. fordulójában a Hódmezővásárhelyi FC nyerte a Csongrád megyei derbit, mivel 2-0-ra legyőzte a Mórahalmot.
2 éve
Hiába játszott jól az első negyedórában a Honvéd II. vendégeként a Mórahalom, mégis sima vereséget szenvedett a labdarúgó NB III Közép csoportjának 15. fordulójában.