Hallgassa élőben!

Mórahalom VSE

2 éve
Munkatársunktól
Egyperces gyászszünettel kez- dődött a megyei derbi a labdarúgó NB III-ban, amely előtt a szegedi Forró Attila elhunyt nagyapjára, Forró Lászlóra emlékeztek. A kapu előtt aktívabb volt a SZEOL a bátran futballozó Mórahalom ellen, majd Kéri Tamás találata letörte a homokhátiak lelkesedését: a szegediek szélsője ritkán látható találatot szerzett, ugyanis közel 70 méterről emelt Révész kapujába.
2 éve
Munkatársunktól
A labdarúgó NB III Közép csoportjának 26. fordulójában fontos Csongrád megyei rangadót rendeztek, hiszen a Makó és a Mórahalom is a kiesés elől menekül. Előbbi nyert 2-0-ra, amellyel nagy lépést tett a bennmaradás felé, míg a Mórahalomnak már csak matematikai esélye maradt célja elérésére.
2 éve
Munkatársunktól
Jól kezdte a mérkőzést, a 24. percben feltehette volna az i-re a pontot, de mégis 3-1-es vereséget szenvedett a Mórahalom labdarúgó NB III-as csapata a Rákosmente otthonában a Közép csoport 24. fordulójában.
2 éve
Akárcsak az ősszel, most is döntetlent játszott a Mórahalom a bajnokaspiráns Tiszakécskével.
2 éve
Munkatársunktól
Esőben, szélben, hidegben szerzett egy pontot a labdarúgó NB III Közép csoportjának 19. fordulójában a Mórahalom. A vendég Szentlőrinc ellen igazán harcos mérkőzést vívott a hazai alakulat, miközben a pályán víztócsák álltak.
2 éve
Mádi József
A labdarúgó NB III Közép csoportjának 18. fordulójában a Hódmezővásárhelyi FC nyerte a Csongrád megyei derbit, mivel 2-0-ra legyőzte a Mórahalmot.
Nemzetközi kutatócsoport vizsgálta a járvány és az alvás kapcsolatát Európában
Egy rosszabb éjszaka után a vizsgált személyek negatívabb pszichológiai állapotról, például a koronavírus jellegzetes tüneteiről számoltak be.
Hengerelt a Röszke
Az összes elhalasztott mérkőzés bepótlása után már kiegyenesedett fordulót játszottak a megyei III. osztályban, és a IV. osztály Homokhát csoportjában is rendeztek két találkozót.
A közlekedési kultúra javítása a vizsga célja
Március elsejével megnyílt a közlekedési alapvizsga, amelynek célja, hogy a gyerekek tudatosabban és biztonságosabban mozogjanak a hétköznapi forgalmi helyzetekben. A kerékpározás évében cél a közlekedési kultúra javítása és a balesetek számának csökkentése.
Menczer: amivel a baloldal próbálkozott, az nettó hazugság
Magyarország minden elérhető vakcinát lekötött, ami októberig beérkezhet – mondta az államtitkár.
Megáll az ész! Adakozik a bérgyilkos: egymilliót küldött áldozata lányának Dér Csaba
Mélységesen együttérez a Szilas-patak partján meggyilkolt drogdíler, V. László lányával a gyilkossággal vádolt csantavéri halálosztó. Dér Csaba ezért egymillió forintot utalt a fiatal lánynak azzal, hogy a jövőben is szeretné segíteni őt.
Kövesse nálunk élőben az Operatív Törzs tájékoztatóját!
Hamarosan kezdődik a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs online sajtótájékoztatója.