Hallgassa élőben!

Mórahalom VSE

2 éve
Munkatársunktól
Egyperces gyászszünettel kez- dődött a megyei derbi a labdarúgó NB III-ban, amely előtt a szegedi Forró Attila elhunyt nagyapjára, Forró Lászlóra emlékeztek. A kapu előtt aktívabb volt a SZEOL a bátran futballozó Mórahalom ellen, majd Kéri Tamás találata letörte a homokhátiak lelkesedését: a szegediek szélsője ritkán látható találatot szerzett, ugyanis közel 70 méterről emelt Révész kapujába.
2 éve
Munkatársunktól
A labdarúgó NB III Közép csoportjának 26. fordulójában fontos Csongrád megyei rangadót rendeztek, hiszen a Makó és a Mórahalom is a kiesés elől menekül. Előbbi nyert 2-0-ra, amellyel nagy lépést tett a bennmaradás felé, míg a Mórahalomnak már csak matematikai esélye maradt célja elérésére.
2 éve
Munkatársunktól
Jól kezdte a mérkőzést, a 24. percben feltehette volna az i-re a pontot, de mégis 3-1-es vereséget szenvedett a Mórahalom labdarúgó NB III-as csapata a Rákosmente otthonában a Közép csoport 24. fordulójában.
3 éve
Akárcsak az ősszel, most is döntetlent játszott a Mórahalom a bajnokaspiráns Tiszakécskével.
3 éve
Munkatársunktól
Esőben, szélben, hidegben szerzett egy pontot a labdarúgó NB III Közép csoportjának 19. fordulójában a Mórahalom. A vendég Szentlőrinc ellen igazán harcos mérkőzést vívott a hazai alakulat, miközben a pályán víztócsák álltak.
3 éve
Mádi József
A labdarúgó NB III Közép csoportjának 18. fordulójában a Hódmezővásárhelyi FC nyerte a Csongrád megyei derbit, mivel 2-0-ra legyőzte a Mórahalmot.
A bronzéremért küzdhet a Sopron a női kosárlabda Euroligában
A Sopron Basket 72-61-re kikapott a spanyol Salamancától a női kosárlabda Euroliga isztambuli négyes döntőjének a pénteki elődöntőjében.
A regisztráltak kétharmada már megkapta az oltást
Eddig 4 millió 219 ezer ember regisztrált az oltásra, kétharmaduk (66 százalék) már meg is kapta az oltást – közölte a koronavirus.gov.hu pénteken.
Lemond Raúl Castro kubai pártelnök, Fidel Castro öccse
Raúl Castro, a Kubai Kommunista Párt elnöke a párt 8. kongresszusának pénteki nyitónapján bejelentette, hogy lemond tisztségéről és átadja a vezetést egy fiatalabb generációnak.
Romániában gyorsul, de kifulladás jeleit mutatja az oltáskampány
Romániában a héten csaknem másfélszeresére emelkedett, péntekig megközelítette a 80 ezret a koronavírus ellen beadott vakcinák napi üteme.
Olaszország megkezdi csapatai kivonását Afganisztánból
A következő napokban megkezdődik a Kabulban és Herat térségében szolgáló, több mint nyolcszáz fős olasz kontingens kivonása Afganisztánból.
A válaszadók 82 százalékát megnyugtatja a klasszikus zene
A zenehallgatók 82 százalékát megnyugtatja a klasszikus zene a Liszt Ferenc Kamarazenekar megbízásából készült reprezentatív felmérés szerint.