Hallgassa élőben!

műhiba

5 éve
Timár Kriszta
A Szegedről indult 1001 orvos hálapénz nélkül csoport arra hívta fel a figyelmet: többen halnak meg hazánkban kórházi fertőzésekben, mint autóbalesetben. Az ÁNTSZ szerint viszont levelük csak a kórházakba vetett bizalom aláásására alkalmas.
5 éve
Fekete Klára
Forráskút, Szeged - Az orvosi műhibáknál változott az irányadó bírói gyakorlat, ma már sikeresebben lehet perelni Varga-Orvos Zoltán egészségügyi szakjogász szerint. A forráskúti Palatinus család is értetlenül áll azelőtt, hogy Ricsi Down-szindrómával született.
6 éve
Timár Kriszta
Szeged - Kása Kitti egy több mint két évtizede történt tévedés révén szerzett új ˝testvért˝: születésekor egy rövid időre elcserélték egy másik Kittivel. A két lány lapunk korabeli száma és egy közösségi oldal segítségével talált egymásra, azóta fel is köszöntik egymást születésnapjukon.
8 éve
Szeged, Szentes – Három év letöltendő fogházbüntetésre ítélte a Szegedi Törvényszék Loboda Fábián szülész-nőgyógyászt egy elrontott rutinműtét halálos következménye miatt. Utoljára kilenc évvel ezelőtt, szintén Szegeden ítéltek letöltendő szabadságvesztésre orvost műhibaperben. Loboda Fábián felülvizsgálatot kér a Kúriától.
1
Hirdetés
Ismét keresik Magyarország legvirágosabb településeit!
Nigériában diákokat és kínai munkásokat raboltak el
A támadást még szerdán követték el az Ogun állambeli Alaagba falu közelében.
Wimbledonban és az olimpián sem indul Nadal
Csapatával együtt hozta meg a döntést a spanyol sztár.
Cyla a szegedi Hungiban árulta el, mitől lehet valaki modell
Kajdi Csaba, Cyla volt a Hungi Vigadó vendége csütörtökön, aki a melegekről, az influenszerekről és hazai modellszakmáról is érdekes, hasznos tudnivalókat osztott meg.
Czeglédy Csaba mindent tagad
Gyurcsányék költségvetési csalással vádolt házi ügyvédje koncepciós pert emleget.
„Kihordtam daganattal a babám” – Sírva készül műtétjére a magyar rapper barátnője
Young G kedvese, Mészáros Norina a tervek szerint június 22-én fekszik kés alá. Kioperálják belőle a daganatot.
Hivatalos: Buffon visszatért első klubjához
Az olaszok ikonja a Serie B-ben folytatja.