Hallgassa élőben!

Nagy László fotós

1 hónapja
1984-ben a SZIN éppen egybeesett az István, a király rockopera szabadtéri bemutatójával, amelyen a P-Box együttes két énekese, Vikidál Gyula és Varga Miklós is érdekelt volt. Nagy László fotói. Partnerünk a Móra Ferenc Múzeum helytörténeti gyűjteménye.
4 hónapja
A KGST-piacot 1989-ben költöztette a városi tanács a Szent István térről a Cserepes sorra. A piac olcsó volt, tömegeket vonzott, a KGST országok szinte minden csempészáruját meg lehetett kapni, a környék azonban szemetes és zsúfolt lett, gyakoriak voltak a lopások. Végül 1990 augusztusában bezárták és csak mint KGST-mentes használtáru-piac nyithatott újra.
Hirdetés
Ismét keresik Magyarország legvirágosabb településeit!
„Kihordtam daganattal a babám” – Sírva készül műtétjére a magyar rapper barátnője
Young G kedvese, Mészáros Norina a tervek szerint június 22-én fekszik kés alá. Kioperálják belőle a daganatot.
Hivatalos: Buffon visszatért első klubjához
Az olaszok ikonja a Serie B-ben folytatja.
Átadták a felújított dísztermet Csongrádon - Fotók
Megújult a város egyik szimbólumának számító közösségi tere, a Művelődési Központ és Városi Galéria Magyar Király díszterme.
Palkovics: meg kell erősíteni a magyar tulajdonú vállalkozásokat
A nemzetközi nagyvállalatok jelenlétének legfontosabb hozadéka a versenyképes technológiák térnyerése Magyarországon.
Bale vezérletével nyertek
Négyre növelte pontjai számát a 16. labdarúgó-Európa-bajnokság A csoportjában Wales, miután 2–0-ra legyőzte Törökország együttesét.Törökország, amelynek válogatottja a torna legfiatalabb átlagéletkorú csapata, az Eb nyitómérkőzésén tükörsima 3–0-s vereséget szenvedett az olaszoktól.
Átadták a hittanárok életműdíját - Fotók
Idén két hittanár vehette át a tanévzáró ünnepségen a Szeged-Csanádi Egyházmegye Pro Catechesi-díját, egyikük Domaszéken és Alsóvároson tevékenykedik.