Naturtex

A Kelet-Magyarországi régióban csak egyetlen társaság előzte meg a szegedi céget / 3 hónapja
Tizenegyedik alkalommal részesültek Pegazus Díjban Magyarország legdinamikusabban fejlődő kis- és középvállalkozásai.
1 éve
Nem mindennapi jelenet borzolta a kedélyeket a Naturtex-SZTE-Szedeák-Zalakerámia ZTE NB I-es férfi kosárlabda-mérkőzésen. A vendégek edzője, Bencze Tamás ellökte a hazai csapat játékosát, Nenad Sulovicsot.
1 éve
Hetedik alkalommal rendezte meg a Haász SZUE a Naturtex-kupát, a hagyományos úszóversenynek ezúttal is a hódmezővásárhelyi Gyarmati Dezső Sportuszoda adott otthont, a lebonyolításban pedig ismét a Hód Úszó SE segédkezett.
1 éve
Munkatársunktól
Kosárlabda, Szeged. A két légiós sorsa közül az amerikai Darrell Davisé már biztossá vált: a 22 éves hátvéd szerződését véglegesítette a Naturtex-SZTE-Szedeák, ezzel eldőlt, hogy az amerikai már biztos marad a klubnál.
Így jutott el a francia kormány az egészségügyi maszkok importálásáig
Alig több mint két hónapja még úgy nyilatkozott az akkori francia egészségügyi miniszter, hogy bőven van az országban védőfelszerelés.
A producer szerint az olimpiai megnyitónak utalnia kell a koronavírusra
„Azt gondolom, a megnyitónak valahogy reflektálnia, vagy utalnia kell arra, ami történt” – mondta Marco Balich, aki elárulta, a nyitó- és a záróünnepség előkészületei is befejeződtek, de a próbákat már félbeszakította a világjárvány.
Beindult a munka a pályán
Nyolcsávos rekortán futópálya és nemzetközi minősítésű dobókör is lesz a szegedi atlétikai centrumban, amelynek munkálatait a héten kezdték el az SZVSE-pályán.
A medencén kívül is tovább forog Hosszú Katinka dokufilmje
A koronavírus-járvány és az olimpia elhalasztása ellenére tovább forog a Hosszú Katinkáról szóló dokumentumfilm – közölte a film kommunikációjával foglalkozó ügynökség szerdán.
Trump szerint nagyon fájdalmas hetek várnak az amerikaiakra
Ez a vírus gonoszabbnak bizonyult, mint az influenza – mondta sajtókonferenciáján az amerikai elnök.
Tévéshow lesz az Eurovíziós Dalfesztivál helyett
A műsor célja Európa egységét megmutatni a világjárvány idején.