Hallgassa élőben!

NB III

1 hónapja
Kevés gólhelyzetet hozó, igazi egygólos mérkőzéssel tért vissza a Makó FC a labdarúgó NB III. Közép csoportjába. Ezt az egy találatot a Monor szerezte az 53. percben, így Siha Zsolt edző együttese pont nélkül maradt az első fordulóban.
Labdarúgó NB III. / 4 hónapja
T.A.
Már biztos kiesőként várhatta utolsó hazai találkozóját az SZVSE a labdarúgó NB III. Közép csoportjának utolsó előtti, 37. fordulójában, amelyben sima, 6–0-s vereséget szenvedett a Budapest Honvéd II.-től. A kispestiek győzelmükkel a bajnokság legeredményesebb idegenbeli csapatává léptek elő.
A kupa után a bajnokságban is győztek / 10 hónapja
Becsei Dávid
Véget ért a Hódmezővásárhelyi FC nyeretlenségi sorozata a labdarúgó NB III. Közép-csoportjában. A HFC nyolc elvesztett találkozó után nyert újra, hazai pályán 1–0-ra a sereghajtó Majos ellen.
Hirdetés
„A fiatalokat csak a mai kor eszközeivel lehet befogadóvá tenni”
Kisebb bikinit keresve sem találhatott volna Kim Basinger lánya
Mindenhol kilógnak a felsőből a mellei.
Kelemen Hunor: a globális Nyugat értékválságban van
Ebből kiutat az alapértékek tisztázása, a világos jövőkép, erős talapzat, „gyerekvállaláshoz, -neveléshez szükséges szövetet visszaépítő” családpolitika és a bátor politikusok jelenthetnek – mondta az RMDSZ elnöke.
Forma-1: május 8-án rendezik az első floridai futamot
A miami versenypálya építése a tervek szerint halad.
Idén is hazájukban vehetik át az elismerést a Nobel-díjasok
A koronavírus-járvány miatt az elmúlt évhez hasonlóan nem utaznak Stockholmba az ünnepélyes átadásra az elismerés kitüntetettjei.
Szócsatába bonyolódott Hamilton és Verstappen Szocsiban
A 36 éves Hamilton Szocsiban arról beszélt, tapasztalatból tudja, hogy min megy most keresztül Verstappen.
Titkot rejtő mélységbe húznak Puha Ferenc festményei
A benyomások és érzetek kapják a főszerepet Puha Ferenc festőművész „Ez már babám a szubmélység” című kiállításán, amely csütörtökön nyílt meg az SZTE-JGYPK Rajz-Művészettörténet Tanszékének Galériájában.