NFL

nfl / 1 napja
A címvédő New England Patriots otthon 23-16-ra alulmaradt a Kansas City Chiefs csapatával szemben a tengerentúli profi amerikaifutball-liga (NFL) 14. játékhetének vasárnapi játéknapján.
nfl / 1 hete
A Seattle Seahawks 37-30-ra legyőzte a vendég Minnesota Vikings együttesét a tengerentúli profi amerikaifutball-liga (NFL) 13. játékhetének zárómérkőzésén.
nfl / 1 hete
A New England Patriots elszenvedte második vereségét a tengerentúli profi amerikaifutball-ligában (NFL) a 13. játékhéten, a címvédő Houstonban kapott ki.
nfl / 4 hete
A San Francisco 49ers hazai pályán hosszabbítás után 27-24-re kikapott csoportriválisától, a Seattle Seahawkstól, így nincs már veretlen csapat a tengerentúli amerikaifutball-ligában (NFL).
nfl / 4 hete
A New Orleans Saints hazai pályán nagy meglepetésre simán kikapott az Atlanta Falconstól a tengerentúli amerikaifutball-liga (NFL) tizedik játékhetén.
Az európai csomagküldés árait összehasonlító oldal segíti a fogyasztókat
A csomagár-összehasonlító oldal nemcsak a fogyasztóknak, de a kis- és középvállalkozásoknak is hasznos lehet, különösen a karácsonyi időszakban.
Újoncként a 13. helyen áll a Szeged–Csanád GA az NB II-ben
A Szeged–Csanád Grosics Akadémia őszi idénye a Budafokon 1–0-ra elvesztett mérkőzéssel befejeződött, a csapat pihenőjét tölti egészen január 6-ig, amikor majd elkezdődik a felkészülés a tavaszi folytatásra.
Elhunyt Marie Fredriksson, a Roxette énekesnője
A művésznőt hatvanegy éves korában érte a halál.
Hívek adományából újult meg a Szent Rókus-templom
Valóra vált a rókusi hívek és Kretovics László főesperes ál­­ma, a kereszthajóig megújult a Szent Rókus-templom külseje.
Betiltaná a holland kormány a kéjgázt mint kábítószert
A fiatalok megtöltött léggömbökből vagy habszifonok patronjaiból szívják ki a nevetőgázt.
Világversenyes éremmel szeretne búcsúzni Berki Krisztián
A jövő nyári olimpián még biztosan nem lesz ott az olimpiai bajnok tornász.