Nógrádi Zoltán

1 éve
Munkatársunktól
Folytatódik Mórahalom új rendezvényterének bővítése. A Terület- és Településfejlesztési Operatív Programban megvalósuló 540 millió forintos beruházás részeként a Tömörkény utcában megtörtént az ingatlanok földkábeles átterhelése és a kábeltévés hálózat áthelyezése.
4 éve
Dombai Tünde
Szeged - A városi cégek átvilágításáról szóló jelentés sokat megmutat, de pont a leglényegesebbet takarja Nógrádi Tibor fideszes frakcióvezető szerint. Bocsánatkérésre szólította fel a baloldalt, de óva intették: korai szobrot állítani a cégvezetőknek.
5 éve
Segesvári Csaba
Mórahalom – Nagyon sokat tettek a mórahalmiak a várossá válásért, amiért ezzel a háromnapos ünneppel mondunk köszönetet – mondta Nógrádi Zoltán. Mórahalom polgármestere szerint két út áll a város előtt: a további fejlődés, vagy a jól megérdemelt pihenés.
5 éve
Mórahalom - Harminckét Csongrád megyei és Bács-Kiskun megyei polgárőr-egyesület tartott szakmai fórumot a polgárőrök határsértőkkel kapcsolatos tevékenységéről Mórahalmon pénteken.
5 éve
Mórahalom - Egész éves rendezvénysorozattal ünnepli várossá válásának huszonötödik évfordulóját Mórahalom – jelentette be Nógrádi Zoltán polgármester pénteken a mórahalmi Aranyszöm Rendezvényházban.