nyaralás

8 hónapja
A Nyugat-Európából hazatérő vendégmunkások és a nyaralni induló turisták miatt június közepétől erős forgalom várható a Csongrád megyei határátkelőhelyeken - közölte a megyei rendőr-főkapitányság határrendészeti osztályának vezetője Röszkén.
8 hónapja
Kovács András
Az utazási irodákról, a nyaralás lefoglalásáról vártuk olvasóink kérdéseit, a fogyasztóvédelmi szakértők válaszaiból kiderült, nem mindig kapunk megfelelő tájékoztatást a szállásról, a programokról. Következő témánk az internetes ételrendelés.
8 hónapja
Kovács András
Olvasónk szállásköltségét a bankkártyáról is leemelték, és a recepción is kifizettették vele készpénzben. Erről csak később szerzett információt, a duplázást azonban nehezen tudja bizonyítani, mert nem kért és nem is kapott számlát. Jogorvoslatért az Európai Fogyasztói Központhoz kell fordulnia.
szponzorált tartalom
Új műsorral jelentkezik Várkonyi Andrea
Baleset Makón - fotók
Egy személy sérült meg amikor két jármű ütközött Makón.
Hűtőkocsiból kerültek elő migránsok a bolgár-román határon
A menetlevél szerint az üres hűtőkocsi Olaszországba tartott, de az átvizsgáláskor 15 férfi került elő egy rejtekhelyről.
Fölmentették a szentesi jegyző elleni kézigránátos merénylettel vádolt férfit
Jogerősen felmentette a Szegedi Ítélőtábla kedden azt a férfit, aki ellen a szentesi jegyző sérelmére 2006-ban elkövetett kézigránátos merénylet miatt indult eljárás.
Újabb lövöldözés volt Thaiföldön
Egy ember életét vesztette, egy másik megsebesült, amikor egy fegyveres tüzet nyitott egy bangkoki bevásárlóközpontban.
Összeállt a Magyar Mozgókép Szemle teljes programja
59 filmet nézhet meg a közönség igen kedvező áron.
Az alsóvárosi Földmíves utcán is száguldoznak az autósok
2015-ben áthajtottak egy kislány lábán a Földmíves–Dobó utca kereszteződésében, a gyalogátkelőn. Az autósok továbbra is száguldoznak, jelzőlámpának még mindig nincs nyoma. A rendőrség visszatérően ellenőrzi az útszakaszt.