nyeremény

1 hónapja
Rendszeresen jutalmazzuk hűséges előfizetőinket, akik már több évtizede kitartanak lapunk mellett. Augusztusban a székkutasi Á. Nagy János és családja konyhai kisgépcsomagot - vízforraló, kenyérpirító, botmixer - vehetett át.
4 hónapja
N.M.
A baksi Bába János nem mondta meg feleségének, hogy megrendelte a Délmagyarországot. A 71 éves férfinak bejött a számítása, ajándékba kapta tőlünk az egyéves előfizetést, a 40 részes barkácskészletet és az akkumulátoros fúrógépet.
5 hónapja
Arany T. János
Mórahalom - 60 évvel ezelőtt 18 évesen több mint egymillió forintot nyert a lottón a mórahalmi Szabó István, aki azt mondta, nem áldás, átok volt a főnyeremény. Az akkor hatalmas összeget két év alatt elszórta, alkoholista lett, lopott, csalt, majdnem 25 évet töltött börtönben. Lapunknak mesélt először züllésről, kenőpénzekről, függőségről, megtérésről és józanságról.
6 hónapja
Nánai Márta
Telekosár-nyertesünk, Veder István éppen a magyarcsanádi óvoda készülő kerékpáros-tanpályáját betonozta, ezért helyette felesége, Katalin költötte el a szegedi Príma Nova szupermarketben a 25 ezer forint értékű vásárlási utalványt. Összesen 30 ezer 845 forintot hagyott a kasszánál.
7 hónapja
Nánai Márta
A makói Virágh László rendszeres feladatai közé tartozik a heti nagybevásárlás, így nem illetődött meg attól, hogy Telekosár- nyertesként 25 ezer forintos vásárlási utalványt költsön el a szegedi Príma Nova szupermarketben. Összesen 31 ezer 625 forintot hagyott a pénztárnál.
7 hónapja
Nánai Márta
Soha semmivel nem nyert még a tápéi Redenczki István és felesége, Julianna. Pedig számos Délmagyarország-játékra beneveztek, sokáig lottóztak is, mégsem mosolygott rájuk a szerencse. Váratlanul érte őket a jó hír: háromrészes serpenyőkészlettel jutalmazzuk lapunkhoz való hűségüket.