nyomda

1 éve
Szentes - Megszűnik ősszel Szentes saját nyomdája, amely jelenleg a szolgáltató kft. egyik üzletága. Így döntött a közelmúltban - tulajdonképpen vita és kérdések nélkül - a képviselő-testület.
4 éve
Mórahalom - Digitális nyomdaüzem épült a mórahalmi ipari parkban. Az EX-ANTE 2002. Kft. 58 millió 124 ezer forint vissza nem térítendő támogatást nyert digitális nyomdaüzem építésére és nyomdagépek beszerzésére.
7 éve
„Foglaljanak le egy sajtógépet!" – súgta 1848. március 15-én saját nyomdájában Landerer Lajos a márciusi ifjaknak. A forradalmárok a nép nevében foglaltak, elkészült a Tizenkét pont és a Nemzeti dal. Hónapokkal később Landerer már a Kossuth-bankókat nyomta, bujdosása, majd halála után pedig üzlettársa a legjobb magyar írók műveit. A szakmának Gutenberg óta mindig volt köze a társadalmi változásokhoz.
1
Olasz elemző: ki fog bocsánatot kérni Magyarországtól?
A magyar kormánynak nemcsak a járvánnyal, a balliberális sajtóval támadásaival is szembe kellett néznie az utóbbi hónapokban.
Brazília a negyedik helyre került a járvány áldozatainak számával
Brazíliában megközelíti a 29 ezret az új koronavírus halálos áldoztainak a száma, ezzel a negyedik helyre került a világban a SARS-CoV-2 nevű vírus okozta halálesetek számát illetően.
Nálunk élő adásban látható, miként dokkol az amerikai űrhajó
Ahogy a tegnap esti kilövést, a Nemzetközi Űrállomáson dokkolást is élőben közvetíti a NASA.
A gyerekek minden igényét igyekeznek kielégíteni a napközis táborok
Megúszhatjuk ötezer forintból, de akár 60 ezret is kérhetnek tőlünk egy napközis táborért Szegeden.
Messit visszavárja gyerekkori argentin klubja
2021. június 30-án jár le jelenlegi szerződése.
Novák Katalin a Fővárosi Állat-és Növénykertben járt
A család- és ifjúságügyért felelős államtitkár a közösségi oldalán mesélt élményeiről.