Hallgassa élőben!

olimpia 2020

Sport / 2 hónapja
Vajgely Pál
Nagyszerűen sikerült Tóth Cecília számára a tokiói olimpia. A szegedi játékvezető ugyanis 41 év után az első bíró volt, aki olimpián fújhatott (1980-ban Cziffra Mihály volt az előző játékvezető). Cecíliát óriási megtiszteltetés érte, hiszen a női döntőn is közreműködhetett.
Sport / 2 hónapja
Munkatársunktól
Kovács Sarolta nagy küzdelemben bronzérmet nyert a női öttusázók között a tokiói olimpián.
Következik a végjáték / 2 hónapja
Munkatársunktól
Vasárnap véget ér a tokiói olimpia, így a csapatsportágakban is hamarosan bajnokokat avatnak.
2 hónapja
Munkatársunktól
A 24 éves Rasovszky Kristóf a 10 kilométeres nyílt vízi úszásban végig az élmezőnyben tempózott, az utolsó másfél kilométerre a végül győztes világbajnoki címvédő, Florian Wellbrock szakadt el tőle, Rasovszky pedig másodikként csapott a célba.
A Samsung a világ 5. legjobb márkája
2021-ben megerősítette pozícióját a cég az Interbrand globális vállalati rangsorában.
Ilyen ragyogó volt Rúzsa Magdi az utolsó fellépésén
Legközelebb akkor lép színpadra, amikor a babák engedik.
Európának szüksége van az emberközpontú világnézetre
Baritz Sarolta Laura nővér, az Európai Polgár díj egyik idei kitüntetettje azt vallja: az ember elsődleges hajlama a jóra való törekvés.
Meghalt Venczel Vera
Életének 76. évében elhunyt Venczel Vera Jászai Mari-díjas magyar színésznő, érdemes és kiváló művész – tudatta a Vígszínház szombaton az MTI-vel.
A Szeged SZTE nem tudott lépést tartani a Ferencvárossal
Szegedi vezetéssel indult a Ferencváros elleni találkozó, de a zöld-fehérek a Népligetben átgázoltak Varga Tamás tanítványain, 17–3-ra győztek a női vízilabda OB I. nyitó fordulójában.
A Valdor Szentes 7 gólos sikerrel kezdte a bajnokságot
Az első két szoros negyed után feltörte a III. kerületi TVE védekezését a Valdor Szentes, így magabiztos, 14–7-es sikert aratott a Kurca-parti női vízilabdacsapat az OB I. első fordulójában hazai környezetben.