Hallgassa élőben!

öltözködés

PR / 1 hónapja
delmagyar.hu
A sportruhákkal, a melegítőfelsőkkel és -nadrágokkal kapcsoltban léteznek alapvető kritériumok. A kényelem csak az egyik. Ezen kívül nagyon sok mindenre oda kell figyelnünk, amikor sportruházatot vásárolunk, de akár varrhatunk is magunknak, a családunknak, hiszen így valóban olyan anyagból készíthetjük el, amely megfelel minden szempontnak, és a saját kezűleg varrt holmi – legyen szó akár sportruházatról – valóban olyan lesz, amilyennek megálmodtuk, ami valóban tükrözi a személyes stílusunkat és ízlésünket. Milyen legyen a sportruházat, és milyen anyagból érdemes azt varrni? Mutatjuk a válaszokat!
2 éve
A télikabátok ideje lassan végérvényesen lejár, a tavasz a férfiak ruhatárába is változatosságot hoz. A retró, a 70-es és 80-as évek divatja még mindig visszaköszön, de van középút a lila öltönyök és a fekete-kék-drapp színvilág között. Lassan, de biztosan nyit a férfidivat a színek és minták felé.
Régi néven új motoros: megérkezett a motorola defy
A por-, víz- és ütésálló okostelefon 6,5 hüvelykes HD+ kijelzőt és 5.000 mAh-s akkumulátort kapott.
Döbbenetes állítás: így nézhetnek ki valójában a földönkívüliek
Az idegenekre inkább egyfajta mesterséges intelligenciaként kell tekinteni, mint alacsony, színes emberkékre vagy alakváltó lényekre...
A spanyolok büntetőt rontottak, Lewandowski első gólja pontot ért
Mindkét csapat nyerhetett volna – a döntetlen egyiküknek sem főnyeremény.
Sokat romlott a magyar énekes állapota, az ágyban is alig tud felülni
Váratlanul sokat romlott Dobos Attila állapota, miután a szerelme magára hagyta egy kis időre.
Lochte lemarad az olimpiáról
A hatszoros olimpiai bajnok Ryan Lochte nem lesz ott a tokiói olimpián, mivel 200 méter vegyesen csak hetedikként zárt az amerikai úszók ötkarikás válogatójának pénteki napján.
Egyre több illegális bevándorló száll partra Olaszországban
Több mint 1500 migráns ért partot Olaszországban egyetlen nap alatt, többségüket Lampedusa szigetére vitték, ahol ismét problémák akadtak az elszállásolásukkal.