öltözködés

7 hónapja
A télikabátok ideje lassan végérvényesen lejár, a tavasz a férfiak ruhatárába is változatosságot hoz. A retró, a 70-es és 80-as évek divatja még mindig visszaköszön, de van középút a lila öltönyök és a fekete-kék-drapp színvilág között. Lassan, de biztosan nyit a férfidivat a színek és minták felé.
11 hónapja
T. É.
Egy szép nyakkendő már önmagában is sokat ad a megjelenéshez, mégis jó, ha viselője számára észrevétlen marad. Ebben segíthet például egy jól megválasztott nyakkendőcsíptető, mondja Lacfi Ági üzletistílus-tanácsadó.
1 éve
T. É.
Ha az idei trendeknek megfelelően válogatunk, vége az őszi szürkeségnek, és lassan eljön az ideje a szűk nadrágok leváltásának is, mondja Lacfi Ági, üzletistílus-tanácsadó.
1 éve
T. É.
A férfiak körében a rózsaszín a legmegosztóbb szín, Lacfi Ági üzletistílus-tanácsadó szerint is. Pedig van, amikor egy halvány rózsaszín ing belefér, a babakék nyakkendő azonban már nem. A színek erejéről szóló sorozatunk 4. része következik.
1 éve
T. É.
Pirosat viseljen, aki fel akarja kelteni a figyelmet, és sötétkéket, aki megbízhatóságot szeretne sugallni, tanácsolja Lacfi Ági üzletistílus-tanácsadó. Folytatjuk a színek jelentésével kapcsolatos sorozatunkat.
1 éve
Trogmayer Éva
A színek nem egyszerűen szépek, de fontosak is. Olyan üzenetet hordoznak, amit ha tudatosan nem is, tudattalanul biztosan megértünk. ,,Színmagyarázatunk" első része következik.
1 éve
T. É.
A mintákat ne keverjük - ezt biztosan sokaknak tanította az anyukája. Az üzletistílus-tanácsadó Lacfi Ági szerint azonban nem kell ennyire szigorúnak lenni, de a jó szem valóban nem árt a jó párosításhoz. Hagyjuk inkább, ha ez nincs meg, de legyünk bátrak, ha jó érzékkel tudunk választani.
1 éve
Trogmayer Éva
White tie és black tie - két ijesztő kód, amivel a báli szezonban akarva-akaratlanul is találkozhatunk. Lacfi Ági üzletistílus-tanácsadó szerint ahhoz, hogy white tie - azaz fehér nyakkendős - eseményre kapjunk meghívást, elég menőnek kell lenni, hiszen ez már a csúcsok csúcsa: az angol királynő tart ilyen fogadásokat.