online interjú

2 éve
Papós Tamás
Nagyinterjú-sorozatunk e heti részében a SZEOL SC vezetőedzői posztját két hét szünet után újra elvállaló Siha Zsolttal beszélgettünk, természetesen rákérdeztünk a gyors visszatérés okára is. A tréner azt is elárulta, mi az NB III-as labdarúgócsapat legnagyobb erénye, szerinte vállalni kellene-e a feljutást, hogyan látja a szegedi együttes utánpótlásának jövőjét, és mit gondol Georges Leekens szövetségi kapitány kinevezéséről.
2 éve
Gubík Ági már csak néhány hétig látható a Barátok közt sorozatban. A színésznő kiszállt, mert félt a futószalagmunkától, újra a színháznak szeretné szentelni az idejét. Kreatív művészi munkára vágyott, mert az egyúttal önmegismerés, utazás is számára.
3 éve
Antal Sándor
Hamarosan megkezdődnek a tárgyalások a vásárhelyi Agyag utcai rendelő felújításával kapcsolatban - mondta Kovács László, képviselő.
4 éve
Munkatársunktól
Fogadóóra címmel sorozatot indítottunk, hogy pontosabb képet alkothassunk arról, mi történik Szegeden. Ezen a héten a 19-es körzetet járjuk be, vagyis Újszeged jelentős részét. Csütörtökön Joób Mártont, a körzet önkormányzati képviselőjét faggatjuk. Kérdezzen ön is!
4 éve
Munkatársunktól
Terveik szerint a Hunyadi téren egy parkosított, füvesített játszótérrel, kispályás focipályával, fal és felépítmény nélküli teret kívánnak létrehozni, de a Klapka tér helyzetét is orvosolná.
4 éve
Arany T. János
Fogadóóra címmel sorozatot indítottunk, hogy pontosabb képet alkothassunk arról, mi történik Szegeden. Ezen a héten a 10-es körzetet, a belvárost és Rókus egy részét jártuk be. Csütörtökön Binszki Józseffel, a körzet önkormányzati képviselőjével beszélgetünk szerkesztőségünkben. Kérdezzen ön is!
4 éve
Munkatársunktól
Fogadóóra címmel sorozatot indítottunk, hogy pontosabb képet alkothassunk arról, mi történik Szegeden. Ezen a héten a 12-es körzetet, Petőfitelepet, Baktó és Fodor-kert egy részét jártuk be. Csütörtökön Szénási Róberttel, a körzet önkormányzati képviselőjével beszélgetünk szerkesztőségünkben. Kérdezzen Ön is!
4 éve
Munkatársunktól
Kerékpárosút épülhet Béketelepen az OTP-háztól a Lézeres Kutatóközpontig. A Régi Posta út területét rendezték, fatelepítési program indul: 400 fa segítségével stabilizálják a talajszerkezet. Lauer Istvánt, Béketelep, Kiskundorozsma Szegedhez közelebb eső részének és a Mars tér és környékének önkormányzati képviselőjét faggattuk.
4 éve
Kiss Gábor Gergő
Fogadóóra című sorozatunkban pontosabb képet igyekszünk alkotni arról, mi történik Szegeden. Ezen a héten a 2-es körzetet, vagyis Kiskundorozsma Szegedhez közelebb eső részét, Béketelepet, valamint a Mars tér környékét járjuk be. Csütörtökön Lauer Istvánt (MSZP), a városrészek önkormányzati képviselőjét faggatjuk. Kérdezzen ön is!
Mutatjuk, hogy nézett ki Jennifer Aniston gyerekként
Négyéves lehet egy gyerekkori fotón, amit nemrég osztott meg a közösségi oldalán.
Késsel támadt a rendőrökre egy férfi Párizsban
Miután feléjük rohant a késsel, a járőrök lelőtték.
Elhurcolt humanitárius dolgozókat gyilkoltak meg dzsihadisták Nigériában
Egy fegyveres csoport civilszervezetet támadt meg.
Egyre többen vehetnek részt az Erzsébet-táborokban
2016 óta negyvenezerrel nőtt a résztvevők száma.
Varázsoljon gyógyfürdőt otthon!
Az egészségünkért a kádban is tehetünk.
Fodor Ferenc kapta a Tömörkény-díjat
Fodor Ferenc kapta az idei Tömörkény-díjat, melyet a Móra Ferenc Múzeum igazgatója, Fogas Ottó adott át pénteken délután a Fekete házban.