online kassza

2 éve
Kovács András
Csongrád megye - Újabb szakmákra terjesztik ki a kötelező online pénztárgépet januártól, köztük a patyolatokra, az autójavítókra, a diszkósokra és a taxisokra. Az utóbbiak szerint túl nagy a hardver, és akár egy taxiórára telepített szoftverrel is megoldható lett volna a kérdés. Nyakunkon az új év, nem biztos, hogy mindenkinek megérkezik a határidőre a gép.
3 éve
Kovács András
Újabb szakmacsoportokra terjesztik ki a kötelező online pénztárgépet, köztük a patyolatokra, a diszkókra, az autójavítókra és a masszőrökre. Mindez október elsejétől lépett volna életbe, de nem volt mivel, így nem volt kivel - se új fejlesztésű kassza, se elég igénylő. A következő határidő január 1.
3 éve
Munkatársunktól
Az online pénztárgépek használatával kapcsolatban módosítottak a korábbi szabályozáson. Az adóellenőrző egységeket át lehet íratni másik vállalkozás nevére.
3 éve
Dél-Alföld - Március második felében indult, és május 5-éig tart az adóhatóság ellenőrzés sorozata - tájékoztatott a NAV.
3 éve
Fekete Klára
Csongrád megye - Idén ősszel az autószerelőkön kívül például a tisztítósokat, az edzőtermeket és a plasztikai sebészeket is bekötik a NAV-hoz. Jövőre a pénzváltók és a taxisok kerülnek sorra. A kaszinóbiznisz és a szépségipar kimaradt a szórásból.
3 éve
További ágazatokra terjesztik ki az online pénztárgép kötelező használatát, az intézkedéstől a kormány a gazdaság további fehéredését várja, becslések szerint az államkassza az újabb 30 ezer online pénztárgép üzembe helyezésével mintegy 20-30 milliárd forint bevétel növekedéssel számolhat - mondta Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter keddi budapesti sajtótájékoztatóján.