Hallgassa élőben!

Ördög Nóra

5 éve
Munkatársunktól
Első alkalommal, hagyományteremtő szándékkal rendezték meg szombat este a Radnóti Oktatási Alapítvány jótékonysági bálját az SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központban. A vendégeket az est háziasszonya Ördög Nóra köszöntötte. - Volt Radnótisként büszke vagyok arra, hogy felkértek erre a feladatra. Nyolc osztályos gimnáziumba jártam, ezért bőven van törleszteni valóm. A következő években is számíthatnak rám - mondta a népszerű televíziós személyiség.
6 éve
Munkatársunktól
Mórahalmon, szülővárosában töltötte a hétvégét Ördög Nóra férjével, Nánási Pál fotóművésszel és két kisgyermekével.
A Samsung a világ 5. legjobb márkája
2021-ben megerősítette pozícióját a cég az Interbrand globális vállalati rangsorában.
Ilyen ragyogó volt Rúzsa Magdi az utolsó fellépésén
Legközelebb akkor lép színpadra, amikor a babák engedik.
Európának szüksége van az emberközpontú világnézetre
Baritz Sarolta Laura nővér, az Európai Polgár díj egyik idei kitüntetettje azt vallja: az ember elsődleges hajlama a jóra való törekvés.
Meghalt Venczel Vera
Életének 76. évében elhunyt Venczel Vera Jászai Mari-díjas magyar színésznő, érdemes és kiváló művész – tudatta a Vígszínház szombaton az MTI-vel.
A Szeged SZTE nem tudott lépést tartani a Ferencvárossal
Szegedi vezetéssel indult a Ferencváros elleni találkozó, de a zöld-fehérek a Népligetben átgázoltak Varga Tamás tanítványain, 17–3-ra győztek a női vízilabda OB I. nyitó fordulójában.
A Valdor Szentes 7 gólos sikerrel kezdte a bajnokságot
Az első két szoros negyed után feltörte a III. kerületi TVE védekezését a Valdor Szentes, így magabiztos, 14–7-es sikert aratott a Kurca-parti női vízilabdacsapat az OB I. első fordulójában hazai környezetben.