óvoda

1 hete
Tóth Péter
Minden gyermek ajándék és lehetőség, amiért hálásnak kell lennünk - hangsúlyozta Soltész Miklós államtitkár a Szent Őrangyalok Óvoda átadóján. A Boldogasszony Iskolanővérek új intézménye több mint 800 millió forintból épült meg, a fejlesztést az állam 450 millió forinttal támogatta.
2 hete
Szabó Imre
Arra vállalkozott péntek délután a Continental makói gyárának csaknem húsz dolgozója, hogy szebbé teszik a ferencszállási óvodát: lefestik a kerítést, felújítják az udvari játékokat. Az önkéntes munka viszonzásaként a község polgármestere, Jani János meghívta a lelkesen dolgozó csapatot a jövő hét végén esedékes falunapra.
2 hete
Másik óvoda nincs a Tisza-parti nagyközségben, ahová a szülők beírathatnák gyermekeiket, mindenki egy helyre jár, ezért volt szükséges elvégezni a bővítést a nevelési év kezdetére.
1 hónapja
Suki Zoltán
Feladja a leckét az algyői önkormányzatnak az a tény, aminek egyébként mindenki örül: a délnyugati lakópark építésével egyre többen költöznek a településre, ami azt is jelenit, hogy gyerekekből is egyre több van. Ez pedig azt hozta magával, hogy gyakorlatilag megtelt az óvoda és a bölcsőde is. Bővíteni kellene mindkettőt, de ez nem olyan egyszerű.
3 hónapja
Kovács Erika
Nincs hőség a nemrég átadott, felújított nagymágocsi óvodában. Hétfőn kipróbálták a klímát is a csoportszobákban. A működtetése nem kerül pluszpénzbe. A megszépült óvodának létszámgondja sincs: a következő nevelési évben már telt házasak lesznek.