Petőfitelep

4 hónapja
Munkatársunktól
Ünnepi Istentiszteleten vették hivatalosan is használatba Pünkösd vasárnapján a szószék fölé állított hangfogó koronát a Szeged-Petőfitelepi Református Templomban. Szintén ekkortól használják már hivatalosan is az új templomi szőnyeget.
5 hónapja
Hajó Edina
Újabb időkapszulát nyitottak fel az egyik szegedi iskolában. A petőfitelepi volt Hunyadi iskola egykori diákjai a felirat miatt azt hitték, 1919-ben helyezték el, ám kinyitásakor kiderült: 50 éve került a falba. Most új tárgyakkal bővítve újabb 50 évre befalazták. Nézze meg fotókon, mit találtak benne!
6 hónapja
Munkatársunktól
Több mint egy hónapon át, április 23. és május 29. között csatornázási munkálatokat végez majd a HÉB Kft. az Irinyi János utcában, ezért módosul a 73-as, a 73Y-os, a 90F-es és a 92E-s buszok útvonala.
1 éve
Kovács András
Szeged - Már 9 éve is levéllel és bejelentésekkel bombázták a Pápai utca és a Göndör sor sarkán élők a vízművet, hogy orrfacsaró büdöset áraszt a szennyvízátemelő. A beszerelt biofilter nem oldott meg mindent, a bűz maradt, s az idei kánikulában még elviselhetetlenebb lett. Erősebb fedéllel, illetve szigeteléssel mára körvonalazódik a megoldás.