Petőfitelep

8 hónapja
Munkatársunktól
Ünnepi Istentiszteleten vették hivatalosan is használatba Pünkösd vasárnapján a szószék fölé állított hangfogó koronát a Szeged-Petőfitelepi Református Templomban. Szintén ekkortól használják már hivatalosan is az új templomi szőnyeget.
9 hónapja
Hajó Edina
Újabb időkapszulát nyitottak fel az egyik szegedi iskolában. A petőfitelepi volt Hunyadi iskola egykori diákjai a felirat miatt azt hitték, 1919-ben helyezték el, ám kinyitásakor kiderült: 50 éve került a falba. Most új tárgyakkal bővítve újabb 50 évre befalazták. Nézze meg fotókon, mit találtak benne!
10 hónapja
Munkatársunktól
Több mint egy hónapon át, április 23. és május 29. között csatornázási munkálatokat végez majd a HÉB Kft. az Irinyi János utcában, ezért módosul a 73-as, a 73Y-os, a 90F-es és a 92E-s buszok útvonala.
1 éve
Kovács András
Szeged - Már 9 éve is levéllel és bejelentésekkel bombázták a Pápai utca és a Göndör sor sarkán élők a vízművet, hogy orrfacsaró büdöset áraszt a szennyvízátemelő. A beszerelt biofilter nem oldott meg mindent, a bűz maradt, s az idei kánikulában még elviselhetetlenebb lett. Erősebb fedéllel, illetve szigeteléssel mára körvonalazódik a megoldás.
Megérkeztek a Golf sportmodelljei
Alapáron 17 colos felniket kapnak, extraként 18 vagy 19 colos darabok is elérhetőek.
A Volánbusz soron kívüli higiéniai intézkedéseket vezet be
Így védi utasait és munkavállalóit.
A kardozók német világkupáját is törölték a járvány miatt
Németországban sem rendezik meg a jövő hétvégére kiírt, Padovából Tauberbischofsheimbe áthelyezett férfi kard világkupa-versenyt.
Duplán bukik, aki otthon tartja a pénzét
Már évi kétszázalékos kamat mellett is érdemesebb befektetni a megtakarításokat.
Középkori sírkamrára bukkantak a türjei templom padlója alatt
Több száz évig senki nem sejtette, mit rejt az Árpád-kori templom főhajója.
Hazai pályán javíthat a Fradi
A mezőkövesdi vereséggel egy hosszú sorozata szakadt meg a címvédőnek.