Hallgassa élőben!

Pick-Szeged

8 hónapja
A MOL-PICK Szeged férfi kézilabdacsapata a 2020–2021-es szezonra az izlandi Valurnak kölcsönadja magyar utánpótlás-válogatott kapusát, Nagy Martint. A 21 éves játékos izgalommal várja a külföldi szereplést.
1 éve
Munkatársunktól
Harmadik magyar bajnoki meccsét is magabiztosan nyerte a férfi kézilabda NB I-ben a MOL-PICK Szeged. A Vác elleni hazai összecsapáson hozták a kötelező házi feladatot, 39-23. Szombaton 17.30-kor következik a Barcelona elleni szegedi BL-rangadó.
1 éve
Süli Róbert
Mi lett vele sorozatunkban Skaliczki László vezetőedzővel beszélgettünk. A Pick Szeged férfi kézilabdacsapatával 1996-ban bajnoki címet szerzett tréner az idei szezonban a Vác férfi gárdájával lett bajnok, és feljutott az NB I-be.
1 éve
Kovács András
Tíz év távlatában 100 milliárd forint beruházást tervez a szegedi Picket, a Hungeritet és a Sole-Mizót is tulajdonló Bonafarm Csoport. Új szalámigyár épül a szegedi sztrádalehajtónál, Szentesen fejlesztik a baromfivágósort.
1 éve
Becsei Dávid
A lengyel-magyar barátság napja alkalmából rendezett, rangos felkészülési tornát nyert meg a PICK Szeged ifjúsági csapata a lengyelországi Kielcében veretlenül. A szegediek legjobbjának a beállót, Lőrincz Marcellt választották meg.
Hordják a fát Makón
Több mint kétszáz makói családnak ítéltek meg eddig a mostani téli szezonban szociális támogatásként tűzifát.
10 év vakság után kapta vissza a látását a férfi
Egy forradalmi műtétnek köszönheti a gyógyulást.
Lakókonténereket és építőanyagot visz a Katolikus Karitász Sziszekre
A felajánlott két lakókonténer fűthető, van bennük vizesblokk és konyha.
Üres politikai akciókkal van elfoglalva a baloldal
Amíg a baloldal üres politikai akciókkal van elfoglalva, a kormány a védekezéssel és a vakcinabeszerzéssel – reagált a a Kormányzati Tájékoztatási Központ.
Dupla győzelem
Remekül folytatta a férfi asztalitenisz Extraliga küzdelmeit a Floratom Szeged AC.
Aggályos a DK petíciója adatvédelmi szempontból
Az adatvédelmi hatóság elnöke felhívja a figyelmet, hogy a Gyurcsány-párt tájékoztatójában amerikai és észt adatfeldolgozó cégek is szerepelnek.