Pick-Szeged

4 napja
Munkatársunktól
Harmadik magyar bajnoki meccsét is magabiztosan nyerte a férfi kézilabda NB I-ben a MOL-PICK Szeged. A Vác elleni hazai összecsapáson hozták a kötelező házi feladatot, 39-23. Szombaton 17.30-kor következik a Barcelona elleni szegedi BL-rangadó.
3 hónapja
Süli Róbert
Mi lett vele sorozatunkban Skaliczki László vezetőedzővel beszélgettünk. A Pick Szeged férfi kézilabdacsapatával 1996-ban bajnoki címet szerzett tréner az idei szezonban a Vác férfi gárdájával lett bajnok, és feljutott az NB I-be.
3 hónapja
Kovács András
Tíz év távlatában 100 milliárd forint beruházást tervez a szegedi Picket, a Hungeritet és a Sole-Mizót is tulajdonló Bonafarm Csoport. Új szalámigyár épül a szegedi sztrádalehajtónál, Szentesen fejlesztik a baromfivágósort.
5 hónapja
Becsei Dávid
A lengyel-magyar barátság napja alkalmából rendezett, rangos felkészülési tornát nyert meg a PICK Szeged ifjúsági csapata a lengyelországi Kielcében veretlenül. A szegediek legjobbjának a beállót, Lőrincz Marcellt választották meg.
1 éve
Süli Róbert
A harmadik helyet szerezte meg Ukrajnában, a Dnyipro Kupán a MOL-PICK Szeged férfi kézilabdacsapata, miután 18 góllal, 42-24-re verte az SKA Minszk együttesét.