Hallgassa élőben!

Pitvaros

Péntekenként közös reggeliket is tartanak / 1 hete
Pitvaros önkormányzata a „Családbarát munkahely bronz fokozata” elismerésben részesült. Első alkalommal pályáztak, de mindig is odafigyeltek arra, hogy a dolgozóik jól érezzék magukat.
Pályázati forrásból készül el a 12 kilométeres szakasz / 1 hónapja
Régi vágyuk valósul meg a pitvarosiaknak. Hamarosan Mezőhegyes és Csanádpalota felé is biztonságosan juthat el a lakosság két keréken is. 1,1 milliárd forintból épül meg a településeket összekötő kerékpárút.
2 hónapja
Kovács Erika
Sikeresen pályázott a Hódmezővásárhelyi Tankerületi Központ az Emberi erőforrás-fejlesztési operatív programon keresztül a Pitvarosi Petőfi Sándor Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola infrastrukturális fejlesztésére.
Az új fertőzöttek száma hét hét után ismét emelkedik világszerte
Az Egészségügyi Világszervezet főigazgatója szerint ennek fő oka az új vírusmutációk terjedése, az emberek éberségének lankadása és a korlátozások lazítása.
Murray szetthátrányból fordított
A kétszeres olimpiai és háromszoros Grand Slam-bajnok a szintén szabadkártyás, hazai közönség előtt szereplő Robin Haasét verte két és fél órás csatában.
Javultak a rendőrségi statisztikai adatok
Jelentősen csökkent például a közúti balesetekben elhunytak, az autólopások, betörések, rablások száma, de célpontok lettek az idős emberek.
Ezekből az országokból korlátozás nélkül be lehet lépni Magyarországra
A külügyminiszter és a belügyminiszter közös rendeletben határozta meg, mely országokból lehet üzleti célból korlátozás nélkül belépni hazánkba.
Hatalmas fényjelenség kíséretében meteor csapódott be Nagy-Britannia felett
A felvételek szerint a kőzet 48 ezer kilométer per órás sebességgel haladt és a Mars és a Jupiter között haladhatott.
Egyetlen dózis Pfizer- és AstraZeneca-oltás is nagyon hatékony a megbetegedés megelőzésében
Az oltások hatékonysága most már egyértelműen látszik a meredeken csökkenő nagy-britanniai megbetegedési és halálozási adatokban.