Hallgassa élőben!

portré

1 éve
Hajó Edina
Mindenki ismeri Szentmihályon Fejes Ferencet, itt született, itt nőtt fel, majd egész életét a közössége szolgálatának szentelte. Példája mutatja, hogy az egyén akkor lesz igazán boldog, ha másokat szolgál. Beszélgetésünkkor kiderült, ő maga egy élő történelemkönyv: Szentmihály őszinte emberi krónikása.
2 éve
Kovács Erika
Budapesti olvasónk hívta fel a figyelmünket egy tehetséges fiatal mindszenti képzőművészre, Urbán Gergőre, aki autodidakta módon fejleszti magát. Grafikái olyanok, mint egy fotó, annyira élethűek. A 20 éves férfi kétszer is elnyerte a Nemzet Fiatal Tehetségeiért Ösztöndíjat.
2 éve
Kiss Tímea
A szegedi sárkányhajó-vb közvetítése után a Kékszalag vitorlásversennyel lazított Gundel Takács Gábor. A műsorvezető sportos elfoglaltságai mellett új vetélkedő vezetésére készül. Több mint ezer játék után sem szabad bepunnyadni, újra és újra meg kell újulni - vallja.
Száraz és derült idő várható hétfőn
A legmagasabb nappali hőmérséklet hétfőn általában 24 és 27 fok között várható.
Jövő hétre elkészül az útfelújítás
Szokatlan technológiá­val újítják fel a Baks déli részén lévő, főleg mezőgazdasági forgalmat bonyolító Levelényi út két kilométeres szakaszát. Már csak egy cementstabilizációs munkafázis és a felületre a bitumen­emulzió rávitele van hátra, és jövő hét végétől használhatják az utat a gazdák.
Orosz hajók zavartak meg egy ukrán-amerikai tengeri gyakorlatot
Orosz hajók veszélyes manőverek végrehajtásával szándékosan akadályozták egy ukrán és egy amerikai őrhajó gyakorlatozását Odessza partjai közelében.
Stohl András olyat mutatott, hogy attól mindenki elolvad
Stohl András az Instagram oldalán mutatta meg a család új kedvencét.
Batla tűnt fel a Fehér-tónál
Batlát (Plegadis falcinellus) figyeltek meg a Körös–Maros Nemzeti Park Igazgatóság munkatársai a kutasi pusztán – erről az igazgatóság honlapján számoltak be.
Rekordáron kelt el Michael Jordan 1983-as meze
A mezt még az NBA-s szereplése előtt viselte az egyetemi csapatban.