Hallgassa élőben!

PR

PR / 2 napja
delmagyar.hu
Tíz éve nyitotta meg szegedi üzletét az Agora Függöny- és Lakástextil Áruház. Saját varrodájában az ön által kiválasztott anyagból varr készre függönyt, díszpárnát, asztalterítőt, ágytakarót és mindent, ami lakástextil. Öltöztesse fel otthonát a szegedi Agora Függöny- és Lakástextil Áruházból!
PR / 3 napja
delmagyar.hu
Ha otthona felújításában gondolkodik, ne csak az új kanapé kiválasztására szánjon időt, hanem törekedjen a tudatos nyílászáró-választásra is! A mai kor követelményeinek megfelelő nyílászárót sokan kínálnak, de az ügyfél minden igényét kielégítő megoldásokat csak kevesen. Az egyik ilyen szaküzlet a Primablak Plus Kft.
PR / 4 napja
delmagyar.hu
Ilyen még nem volt: a világ egyik legnagyobb és legkiválóbb szemüveglencse-gyártója, a HOYA májusban 30 százalék kedvezménnyel örvendezteti meg a vásárlóit. Ha igazán minőségi lencsét akar egyedi kivitelezésben, ráadásul páratlanul jutányos áron, akkor térjen be az Erényi Optikába, ahol világmárkákból alkotnak egyedit! Önnek is.
PR / 1 hete
delmagyar.hu
Újabb díjmentes szolgáltatás bevezetésével segíti a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara (CSMKIK) a megye vállalkozásainak fejlődését. A gazdasági önkormányzat eddigi tájékoztató rendezvényei és online programjai, valamint a Tanácsadói Hálózat szakembereinek segítsége mellett elektronikus úton juttatná el a legfrissebb uniós és egyéb pályázati lehetőségekről szóló híreket a vállalkozókhoz.
PR / 1 hete
delmagyar.hu
Miért ülne le egy forgalmas utca hömpölygő tömegének közepén? A röszkei Forró Fogadó egészen mást kínál: madárcsicsergős nyugalmat, mediterrán teraszon elköltött ebédet a parkjában legelésző állatokkal, halastóval. Mindezt a jól megszokott minőségben tálalva.
PR / 1 hete
delmagyar.hu
Május 15-ig kedvezményes áron vásárolhatja meg hallókészülék-illesztékeit a Mega Halláscentrumban, ahol az Ön számára méretre vágják és be is állítják a párban és darabonként is kapható terméket.
Kásler: a WHO döntésével nemzetközi szinten is beigazolódott a magyar kormány álláspontja
A WHO jóváhagyta pénteken a kínai Sinopharm állami gyógyszergyár által a koronavírus ellen kifejlesztett vakcina vészhelyzeti alkalmazását.
Von der Leyen: az EU elkötelezte magát a 2030-ra kitűzött szociális célok elérése mellett
Felszólította az Egyesült Államokat és más vakcinagyártó országot, hogy az Európai Unióhoz hasonlóan tegyék lehetővé az oltóanyagok kivitelét.
Gólzáporos győzelemmel zárt a Mezőkövesd
Az 55. születésnapját ünneplő Pintér Attila csapata ezt megelőzően hat fordulón át volt nyeretlen az élvonalban.
Zelenszkij a Donyec-medencei helyzetről tárgyalt a Benelux államok külügyminisztereivel
Ukrajna tartja magát a tűzszüneti megállapodáshoz.
Több száz, Ukrajnát érintő hamis profilt törölt a Facebook
Az oldalak független hírkiadványnak tüntették fel magukat és igyekeztek támogatni torzított tartalmaikkal ukrán politikusokat – feltehetően fizetség fejében.
Bakondi: magyar területen mindennapos az embercsempészek elfogása
Sok országban lazítások jönnek, ami kedvez a határsértőknek.