Hallgassa élőben!

Pusztamérges

3 hete
Már egyetlen fa elültetésével, kisebb facsoportok létrehozásával hozzájárulhatnak az egészségesebb környezet megteremtéséhez, az élhetőbb települések kialakításához. Az Agrárminisztérium gondozásában lebonyolított fásítási kezdeményezés részeként a 10 ezer fő alatti te­lepülések összesen 12 ezer fát igényelhettek térítésmentesen. 19 fajtából lehetett választani.
július elejére készül el teljesen / 4 hónapja
Munkatársunktól
Az idő múlásának és egy nagyobb viharnak köszönhetően az épület állapota megromlott. Ősszel elkezdődött a felújítás, de még hiányzik 10 millió forint.
Koraszülöttként az életéért küzdöttek, ma már járni tanul Borbála, a csodababa
Boldogan mosolyog a kamerába Borbála baba. A kislány kíváncsian figyeli a nagy fényképezőgépet és már mászik is felé, hogy közelebbről szemügyre vehesse. Pedig Borbála csöppnyi élete nem indult ilyen vidáman. Történetük rengeteg szülőnek adhat erőt.
Rekordszintű a féléves amerikai költségvetési hiány
Még soha nem volt akkora az amerikai költségvetés első féléves hiánya, mint az idén.
Regdon Ibolya és Gárdián Gábor is elnyerte a Mester-M Díjjat – Videók
A példaértékű munkát végző tanárok és utánpótlásedzők tevékenységét méltatja évről évre Mester-M Díjával a Mol Alapítvány.
Könyv jelent meg Diego Maradonáról
Pincési László sportújságíró 60 különleges történeten és lebilincselő sztorin keresztül mutatja be a világbajnok játékos életútját.
Szerdán is marad a borongós idő
A legmagasabb nappali hőmérséklet 3 és 9 fok között valószínű.
Bejelentették a 93. Oscar-gála díjátadóinak nevét
A ceremóniát április 25-én rendezik meg Los Angelesben.