rádió

1 éve
Kósa-Boda Veronika
A műsorvezető szokatlan őszinteséggel mesélt szakmai és magánéleti kudarcairól, és arról, hogy mit kezd az emberek túláradó szeretetével. Elhagyva a negyvenet már sokkal megfontoltabb, mint korábban, és már nem a szakmájában keresi elsősorban az elismeréseket.
1 éve
Június 15-én országos rajtot vett a Retro Rádió. Az országos lefedettségű kereskedelmi rádió népszerű műsorvezetőkkel, és a legnagyobb retro zenékkel indult országhódító útjára. A rádió a korszak legismertebb előadóit, igazi zenei legendákat és korszakalkotó, népszerű slágereket vonultat fel, hangsúlyt fektetve a legnagyobb hazai előadókra is.
2 éve
Munkatársunktól
Szeged - Miközben az üvegstúdió előtt Jani és Balázs stand upolt, Feri a tömegben faggatta az embereket, mit hozott nekik a Mikulás. Mint kiderült, volt, aki pálinkát kapott, más pedig csak este tudja meg, mi került a csizmájába.
Mindent vitt, amit a szegedi raktárban talált
A nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki egy helybeli férfit, aki többek között kézi szerszámgépeket és szerszámokat vitt el egy építési területről Szegeden. A rendőrök rövid időn belül elfogták.
Orvosok, ápolók terjeszthették a kórt Kaliforniában
Nem voltak kiképezve rendesen, védőfelszerelés nélkül dolgoztak.
45 éves a Közúti Rendelkezések Egységes Szabályozása, a KRESZ
45 éves a magyar KRESZ.
Történelmi mélypontra zuhant a kínai feldolgozóipar teljesítménye
Történelmi mélypontra zuhant a kínai feldolgozóipar teljesítménye februárban, miután az ország az újfajta koronavírus-járvány megfékezésének érdekében szigorú korlátozásokat léptetett életbe.
Összefüggést találtak az autizmus és a terhesség alatti vírusfertőzés között
Az autizmus első jelei általában 2-3 éves kor környékén jelentkeznek.
Csak néhány felhő zavarhat minket szombaton
Napközben 5-14 fok várható.