rakpart

5 hónapja
Farkas Judit
Megérkezett a menetrendszerű sulyom, írtunk volna róla - de találtunk érdekesebbet. Látott már tündérfátylat, mióta leszokott a mesekönyvekről? Mielőtt elkezdené begyűjteni, mondván, jó lesz a kerti tóba, tudjon róla, hogy védett!
1 éve
H. E.
Egy pilseni típusú lett a Délmagyarország söre a Rakpartfeszt-Kézműves Sörünnepen a Huszár Mátyás Rakparton. A fesztiválozók közel ezerféle prémium minőségű sör mellett streetfood különlegességeket is kóstolhatnak hétfőn estig.
1 éve
Munkatársunktól
Jelenleg ideiglenes forgalmi rendet alakítottak ki, amelyet mindig az aktuális munkafolyamatokhoz igazítanak. Mivel sok autóvezető számára nem volt egyértelmű a forgalmi szituáció, így az útburkolati sárga felfestést pontosították.
1 éve
Munkatársunktól
A Tisza áradása miatt ma hajnaltól lezárják Szegeden a Huszár Mátyás rakpartot, mert el fogja önteni a víz - tájékoztatta lapunkat pénteken Makrai László, a Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. ügyvezetője.
Kiszámoltuk, hányan nem dolgoztak a kommunista szombaton – DÉLÉP annó 1978
Újragondolt Annó rovatunkban megfejtettük a DÉLÉP időutazó feladványát és Somogyi Károlyné fotója mellé kiderítettük, a mamut építővállalatnál mennyivel több irodai munkás volt, mint fizikai.
Kórházba szállították Peter Pellegrini szlovák miniszterelnököt
Magas lázzal járó felső légúti fertőzése van.
Jelmezverseny, tombola és zsákbamacska a plébániai farsangon – Fotók
Minden évben, Hamvazószerda előtti hétvégén rendezi meg a Szeged-Felsővárosi Szent Miklós Plébánián az egyházközség gyerekeknek és családoknak a plébániai farsangot.
Csaknem 2600 közreműködővel rendezik meg a nagyszabású táncháztalálkozót
Ez az UNESCO-listán szereplő és hungarikumnak nyilvánított táncház módszer nagy ünnepe.
Három meccs elmarad az olasz labdarúgó élvonalban
A rendelet miatt nem tudják megrendezni vasárnap a 15 órára kiírt Atalanta-Sassuolo és Verona-Cagliari, továbbá a 20.45-kor esedékes Internazionale-Sampdoria mérkőzéseket.
Azt hitte, így legálisan átmehet a piroson (videó)
Egy sofőr úgy tett, mintha csak parkolóhelyet keresne.