Hallgassa élőben!

rakpart

2 hónapja
A belvárosi forgalomkorlátozásokra hivatkozva nem tartanak idén rakpartfesztivált Szegeden. A zenés, táncos, sport- és filmes programokból csupán a mozi maradt meg erre a nyárra.
3 hónapja
Valóságos vigalmi negyed alakul ki esténként a rakparton a meleg nyári napokon, és a köztéren italozók nem ismerik a kuka használatát. A probléma évről évre jelentkezik. A környezetgazdálkodás munkatársai minden reggel több köbméter szemetet szednek össze. A rendőrség visszatérő ellenőrzést ígért.
3 hónapja
A 2015-ben átadott Szeged belvárosi partfal részét képezi a 1,5 km hosszú mobil árvízvédelmi szakasz is, melynek üzemeltetője az Alsó-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság. Kétévente gyakorlatot kell tartani a rendszer összeszerelésére, amennyiben a Tiszán levonuló esetleges árhullámok időközben ezt nem teszi szükségessé. Szerdán kezdődött és csütörtök este zárul a harmadik „legózás”.
Hirdetés
„A fiatalokat csak a mai kor eszközeivel lehet befogadóvá tenni”
Lemondott az amerikai különmegbízott a haitiak kiutasítása miatt
Éles hangvételű felmondólevelében bírálta a washingtoni vezetést, amiért haiti migránsok százait toloncoltatta vissza.
Döbbenetes drágulás: Romániában Orbán Viktor rezsicsökkentését irigylik
Romániában a négyszeresére, sőt egyes szolgáltatok a hétszeresére emelik a lakossági gáz árát. Ennek hátterében főképp az energiapiac liberalizálása áll.
Kálmán Olga nekiment Karácsony Gergelynek a fővárosi dugók miatt
Az egykori tévés szerint nincs rendjén, hogy minden reggel dugóban kell araszolni a fővárosban.
Magyarország továbbra is elkötelezett az antiszemitizmus elleni harc mellett
A lehető leghatározottabban fel kell lépni a modernkori antiszemitizmus ellen, amely az illegális migrációs folyamatok nyomán megjelent Európa egyes részein.
Kisebb bikinit keresve sem találhatott volna Kim Basinger lánya
Mindenhol kilógnak a felsőből a mellei.
Kelemen Hunor: a globális Nyugat értékválságban van
Ebből kiutat az alapértékek tisztázása, a világos jövőkép, erős talapzat, „gyerekvállaláshoz, -neveléshez szükséges szövetet visszaépítő” családpolitika és a bátor politikusok jelenthetnek – mondta az RMDSZ elnöke.