rangsor

9 hónapja
Hozzáadott értékben az ország 5. legjobb iskolája a vásárhelyi Corvin a szakközépiskolák között. A T-Tudok Tudásmenedzsment és Oktatáskutató Központ Zrt. idén is összeállította azt a listát, amellyel a szülőknek kíván segítséget nyújtani, tanácsot adni, melyik középiskolát válasszák gyermeküknek, mitől jó egy suli.
11 hónapja
A középiskolák után a felsőoktatási intézmények rangsorát is elkészítette a HVG. A lista idén is a hallgatói és az oktatói alrangsorból állt össze.
1 éve
Timár Kriszta
Csongrád megye - Ismét csak a Radnóti és az ex-Ságvári-gimnázium tudott bekerülni az ország száz legjobb középiskolája közé a megyéből - az idei első rangsort a legjobbiskola.hu készítette el. A portál azonban több mint 1500 intézményt listázott, így az is kiderült, Csongrád megyében melyek ezeken kívül még a vezető iskolák.
2 éve
Kárpát-medence - Két Csongrád megyei orvos is bekerült Az év praxisa a Kárpát-medencében pályázat top 10-es listájába. Gali Ida csongrádi gyermekorvos és Ávéd János László mindszenti háziorvos is esélyes a címre.