Hallgassa élőben!

rangsor

2 éve
Hozzáadott értékben az ország 5. legjobb iskolája a vásárhelyi Corvin a szakközépiskolák között. A T-Tudok Tudásmenedzsment és Oktatáskutató Központ Zrt. idén is összeállította azt a listát, amellyel a szülőknek kíván segítséget nyújtani, tanácsot adni, melyik középiskolát válasszák gyermeküknek, mitől jó egy suli.
2 éve
A középiskolák után a felsőoktatási intézmények rangsorát is elkészítette a HVG. A lista idén is a hallgatói és az oktatói alrangsorból állt össze.
2 éve
Timár Kriszta
Csongrád megye - Ismét csak a Radnóti és az ex-Ságvári-gimnázium tudott bekerülni az ország száz legjobb középiskolája közé a megyéből - az idei első rangsort a legjobbiskola.hu készítette el. A portál azonban több mint 1500 intézményt listázott, így az is kiderült, Csongrád megyében melyek ezeken kívül még a vezető iskolák.
A járvány felgyorsította az 5G és a Wi-Fi 6 fejlesztéseket
A Deloitte legfrissebb nemzetközi felméréséből kiderül, hogy a vírusválság miatt felgyorsultak a vezeték nélküli kapcsolatok fejlesztését célzó befektetések.
A 16-18 évesek több mint 50 százaléka regisztrált az oltásra
Galgóczi Ágnes hangsúlyozta, a járványügyi adatok folyamatos javulása ellenére sem szabad megfeledkezni a védőintézkedések betartásáról.
Balassa Sándort az Emberi Erőforrások Minisztériuma saját halottjának tekinti
A hosszú betegség után elhunyt művészt a Magyar Művészeti Akadémia köztestület is saját halottjának tekinti.
Karácsony Gergely már 2013-ban is hazudott a doktorijáról
A baloldal lehetséges miniszterelnök-jelöltjéről nem először derült ki, hogy tévedésből szerepelt az önéletrajzában a doktori fokozat megszerzése.
Öt év múlva nyitják ki Nagymágocson az időkapszulát - Galéria
Ajándék a jövőnek! címmel rendezett a Közösségek Hete alkalmából civil napot a nagymágocsi Petőfi Sándor Művelődési Ház és Könyvtár.
Pozitív doppingtesztje ellenére is indulhat az Európa-bajnokságon Péni István
Mivel a vizsgálat jelen szakaszában megállapítható a szabotázs ténye, a nemzetközi szövetség nem korlátozza az UTE sportlövőjének versenyzési jogait.