Hallgassa élőben!

régiség

3 éve
K. P. T.
1848-as kokárdát kapott legutóbb a Móra Ferenc Múzeum a szegedi adományozóktól, de mobiltelefont is tettek már el a jövőnek emlékül. Kincset keresnek a helytörténészek is, ami talán még a padlásunkon vagy a sufninkban kallódik.
4 éve
K. G. G.
Három hete szombatonként régiségpiacot rendeznek a Rókusi körúti Tesco parkolójában. A Cserepes soron a vezetéssel szemben álló kereskedők érdekképviselője korábban azt mondta, hogy ez is a Cserepes sori piac közelgő bezárásával függ össze. Az új bolhapiac szervezője szerint erről szó sincs, és a legtöbb eladó nem is árult korábban a Cserepesen.
4 éve
Dombai Tünde
Szeged - Megannyi műalkotás az a sok érdekesség, melyet régi ritkaságaiból bemutat a Somogyi-könyvtár. A nyomtatott betű mestereinek illusztrációi közül Papp Andrea, Horniczky Anikó és Kiesz Réka válogatott.
6 éve
Salánki Zsófia
Csongrád megye - Szegeden és más városokban is egyre kevesebb a régiségkereskedés. Sorra zárnak be az üzletek, holott pár évtizede ez még sikerágazatnak számított.
Uniós vezetők: fenn kell tartani a korlátozásokat a vírusmutációk visszaszorítása érdekében
A kormányfők szerint rendkívül fontos a koronavírustesztek eredményeinek kölcsönös elismerése, továbbá az oltási kampányok felgyorsítása.
Joe Biden megtartja posztján a régi FBI-igazgatót
Christopher Wray-t még Donald Trump nevezte ki 2017-ben, és hat év még hátravan megbízatásából.
Tavaly több mint 27 ezerszer segítettek a nem hivatásos tűzoltók
Helytállásukat a hazai közvélemény a tűzoltók iránti megbecsüléssel támogatta, és ezt a figyelmet megkapták a kormánytól is – mondta Dobson Tibor.
Kilencévi börtönre ítélték a volt vatikáni bankelnököt
A per 2018 májusában kezdődött kétes ingatlanügyletek miatt, amelyek során eurómillióknak veszett nyoma.
Egyre kevesebben fizetnek készpénzzel
A tavalyi év a fizetési szokásokat is megváltoztatta.
A franciákkal játszanak a magyarok a negyeddöntőben
A nyolccsapatos tornáról a két döntős jut ki a nyári, tokiói olimpiára.