Hallgassa élőben!

rokkantnyugdíj

4 éve
Kovács Erika
Közel 700 ezer ember minősült megváltozott munkaképességűnek tavaly Magyarországon. Többen azt mondták, a stressz hozta ki a betegségeiket. Vannak, akik a munkába rokkantak bele még viszonylag fiatalon.
4 éve
Dombai Tünde
Csongrád megye - Idén 1,6 százalékkal emelkedett a nyugdíj. A jövő évi terv 0,9 százalék, de a szakértő szerint lehet az több is. A szegedi Boros házaspárnak olyan alacsony a nyugdíja, hogy már most is a gyógyszerek kiváltásával sakkozik.
4 éve
Munkatársunktól
A nyugellátásban részesülők között jóval többen vannak megyénkben a megváltozott munkaképességűek, mint az országos átlag. A nők, amint lehet, nyugdíjba menekülnek.
4 éve
Timár Kriszta
El kell hagynia éjszakai szálláshelyét is Mónikának, ténylegesen hajléktalan lesz a daganatos beteg szegedi nő. Rokkantnyugdíj-kérelmét is elutasították, így havi 26 ezer 400 forintból kell megéljen.
4 éve
Salánki Zsófia
Szeged- Bondár Károlynál 1974-ben agydaganatot diagnosztizáltak, majd leszázalékolták. Nyugdíja mellé 30 forintos lakbér-hozzájárulást kapott, az összeg azóta sem változott.
5 éve
Dombai Tünde
Annyira kevés pénzt hoz olvasóinknak a januári 1,6 százalékos nyugdíjemelés, hogy ki se számolták még. Pedig az államtitkár és a szakértő szerint is visszakapták az elvett 13. havi járandóságot.
5 éve
Imre Péter
Hódmezővásárhely - A vásárhelyi Budai Róbert havi 62 ezer forintból él a feleségével és a lányával. Azt követően csappant meg a jövedelmük, miután Róbertet tavaly 67-ről 33 százalakos rokkanttá nyilvánították. Dolgozna, de súlyosbodó betegségei miatt nem kap munkát.
6 éve
Segesvári Csaba
Szeged - Féléves huzavona után a Pénzügyi Békéltető Testület közbenjárására fizette ki Domonkos Sándorné jogos követelését a Raiffeisen Bank Zrt. A pénzintézet az egyezség kihirdetése után egy 2,5 ezer forintos tartozás miatt végrehajtást indított a rokkantnyugdíjas nő ellen.
Totálkárosra tört a telephely udvarába csapódó autó Vásárhelynél - Fotók
A kiérkező mentők egy személyt szállítottak kórházba annak a balesetnek a helyszínéről, amely Hódmezővásárhely közvetlen határában történt a maroslelei úton.
Megfelelőek az otthon varrt maszkok is
A szövetmaszkok tartósabbak, moshatók, ezért fenntarthatóbbak és olcsóbbak, mint az eldobhatók. 
A jövő héten fokozatosan melegszik az idő, a hétvégén 15 fok is lehet
Az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzése.
Öt perc alatt feltölthető akkumulátort fejleszt elektromos autókhoz egy izraeli vállalkozás
A rendkívül gyors töltési képesség elérése érdekében többek közt szilíciumra váltották a lítium-ion elem negatív pólusán az addig alkalmazott grafitot.
Halasztják a Czeglédy-per tárgyalását
A jelenlegi szabályok alapján a járványhelyzet miatt legkorábban csak áprilisban lesz megtartható a tárgyalás.
A Kisvárda utolsó másodperces góllal legyőzte a Honvédot
A címvédő és toronymagasan listavezető Ferencváros 2-2-es döntetlent játszott a bennmaradásért küzdő Zalaegerszeg vendégeként.