rövidpályás gyorskorcsolya

1 hónapja
Papós Tamás
A Szegedi Korcsolyázó Egyesület olimpikonja, Jászapáti Petra túl van a magyar rövidpályás gyorskorcsolya-válogatott felkészülésének nehezén. Az országos bajnoksághoz közeledve beszélt nekünk az új szezonra kitűzött céljairól, a közös munkáról régi-új társával, Kónya Zsófiával, a női csapat erősödéséről, illetve a vegyes váltó adta lehetőségekről
4 hónapja
Munkatársunktól
Az MTK szegedi nevelésű rövidpályás gyorskorcsolyázója, az olimpiai bajnok férfiváltó tartalék tagja, Oláh Bence nem csak az élsportban lehet példaképe a fiataloknak, ugyanis az elmúlt évek sportkarrierje mellett orvostanhallgató volt, most pedig sikeres államvizsgát tett.
5 hónapja
Papós Tamás
A magyar rövidpályás gyorskorcsolya-válogatott ma kezdi felkészülését a következő szezonra, méghozzá a Szegedi Korcsolyázó Egyesület két olimpikonjával, ugyanis Jászapáti Petra mellett tréningre jelentkezik Kónya Zsófia is, aki egy év pihenő után vesz részt újra a nemzeti csapat edzésén. A pihenő okairól, visszatérése körülményeiről és céljairól beszélgettünk az Európa-bajnoki ezüstérmes sportolóval.