rövidpályás gyorskorcsolya

1 hete
Papós Tamás
A Szegedi Korcsolyázó Egyesület olimpikonja, Jászapáti Petra túl van a magyar rövidpályás gyorskorcsolya-válogatott felkészülésének nehezén. Az országos bajnoksághoz közeledve beszélt nekünk az új szezonra kitűzött céljairól, a közös munkáról régi-új társával, Kónya Zsófiával, a női csapat erősödéséről, illetve a vegyes váltó adta lehetőségekről
3 hónapja
Munkatársunktól
Az MTK szegedi nevelésű rövidpályás gyorskorcsolyázója, az olimpiai bajnok férfiváltó tartalék tagja, Oláh Bence nem csak az élsportban lehet példaképe a fiataloknak, ugyanis az elmúlt évek sportkarrierje mellett orvostanhallgató volt, most pedig sikeres államvizsgát tett.
4 hónapja
Papós Tamás
A magyar rövidpályás gyorskorcsolya-válogatott ma kezdi felkészülését a következő szezonra, méghozzá a Szegedi Korcsolyázó Egyesület két olimpikonjával, ugyanis Jászapáti Petra mellett tréningre jelentkezik Kónya Zsófia is, aki egy év pihenő után vesz részt újra a nemzeti csapat edzésén. A pihenő okairól, visszatérése körülményeiről és céljairól beszélgettünk az Európa-bajnoki ezüstérmes sportolóval.
6 hónapja
Papós Tamás
A rövidpályás gyorskorcsolyázók számára eljött a szezon utolsó versenye, a világbajnokság. A ma kezdődő szófiai viadalon a Szegedi Korcsolyázó Egyesület olimpikonja, Jászapáti Petra egyéniben indul. Nevelőedzője, Szabó Krisztián szerint tanítványa idén előrelépett, de a vb talán az egyetlen verseny, ahol nem várható biztosra a döntős szereplés.
6 hónapja
Munkatársunktól
A Szegedi Korcsolyázó Egyesület 17 versenyzővel képviselte magát a 16. alkalommal megrendezett Tisza-kupa nemzetközi rövidpályás gyorskorcsolyaversenyen, amelynek a szegedi műjégpálya adott otthont a MOKSZ és a Szegedi Sport és Fürdők kft. legfőbb támogatásával. A sporteseményen 6 nemzet 15 klubjának közel 160 korcsolyázója állt rajthoz.