Ságvári-gimnázium

6 hónapja
A Szegedi Tudományegyetem és a Boldogasszony Iskolanővérek konzorciuma 85 millió forint támogatást nyert A tanulás holnapja: a holnap tanulása! című projekt megvalósítására
12 hónapja
Timár Kriszta
A HVG országos középiskolai rangsorában tovább javított helyezésén a TOP 100-as lista két állandó megyei szereplője. A Radnóti a 15., a Ságvári a 39. legjobb intézmény. Hat éve készül ez a típusú összeállítás - soha nem szerepelt még ilyen előkelő helyen egyik intézmény sem.
1 éve
Timár Kriszta
Diákokkal beszélgetett a kutató élet nehézségeiről, a Nobel-díjhoz vezető munkáról és nyugdíjas életéről Tim Hunt angol biokémikus csütörtökön a Ságvári-gimnáziumban. A kötetlen találkozón bebizonyosodott: a tudósok is lehetnek szórakoztató figurák.
2 éve
Kiss Gábor Gergő
Szeged - Ötvennyolcadik érettségi találkozóját tartotta a volt Ságvári-gimnáziumnak az az osztálya, amely az intézmény 1955-ös megalakulásakor elsőként lépte át az iskola küszöbét.
3 éve
K. A.
A pénteken indult Török György Veterán Kispályás Labdarúgó Bajnokság felvezetéseként nemzetközi mérkőzést rendeztek a Kisstadionban.