Hallgassa élőben!

sebastian coe

Atlétikai vb 2023 / 1 éve
Sebastian Coe, a Nemzetközi Atlétikai Szövetség (WA) elnöke levélben fordult a budapesti rendezésről készült nemzetközi szerződést aláíró magyar felekhez, azaz a magyar szövetséghez (MASZ) és a magyar kormányhoz, amiben jelezte, november végéig választ vár a 2023-as világbajnoksággal kapcsolatban.
jegyzet / 1 éve
Megszoktuk, hogy a nagy világversenyek után derülnek ki a súlyosabb ügyek.
1
Vesztettek, majd nyertek tartalékosan
Sűrű hétvégéje volt a PICK Szeged U22-es férfi-kézilabdacsapatának, mivel két Liga-kupa-mérkőzést is játszott hazai pályán.
Idén is tesztversenyző lesz a Williamsnél Roy Nissany
A tavalyi együttműködés után az idei évben is tesztversenyzőként marad a Williams Forma-1-es istállónál az izraeli Roy Nissany, aki Magyarországon kezdte pályafutását.
A hatóság szerint 100 százalékos hatékonyságú a második orosz vakcina
Százszázalékos a második orosz vakcina, az EpiVacCorona immunológiai hatékonysága az új koronavírusos fertőzéssel szemben a klinikai tesztek alapján.
Erős kezdés
Már az év első hónapjában belekezdett az éremgyártásba a szegedi Major Stella, aki a Budapesten rendezett korosztályos országos teniszbajnokságon remekelt.
Adunk 5 tippet, hogy miért jelentkezz Tündérszépnek 2021-ben!
Idén is keressük a legcsinosabb hölgyeket, akik közül majd egyvalaki fejére felkerülhet a korona az országos döntőn. Egy percig se habozz, jelentkezz, hiszen értékes nyeremények, tévéshow és felkészítőtábor is vár rád!
Schubert zenéjével nyitják az évet
Januárban és februárban két online sorozattal és egy jótékonysági műsorral várják a közönséget.