segély

8 hónapja
T. R.
Csanádpalota, Szeged - Kerekesszék és állítógép beszerzésében segítette egy három és fél éves csanádpalotai kisfiú családját a Mátrix Közhasznú Alapítvány. A lakossági támogatásoknak köszönhetően a nehéz anyagi körülmények között élő családnak havi juttatást is tudnak nyújtani 2020-ig.
10 hónapja
Kovács Erika
Hódmezővásárhely - A Szeretem Vásárhelyt Egyesület ezer darab különleges, helyi értékeket bemutató asztali naptárt adott ki, aminek a bevételéből Sándor Ricsit támogatják. A hatéves kisfiúról lapunk is írt. Epilepsziás, teljesen magatehetetlen. Édesanyja napi 24 órában ápolja. Elkél a családnak a segítség.
1 éve
Szabó Imre
Apátfalva - Ismét jólelkű olvasóink segítségét kéri az apátfalvi Pintér Andrásné - az 54 esztendős asszony 80 százalékos rokkant, nehezére esik a közlekedés, ám az orvoshoz sem fog tudni eljutni, ha nem sikerül levizsgáztatni a család régi, használt Suzukiját.
1 éve
Timár Kriszta
Szeged - Több mint 20 millió forintos adósság szakadt a nyakába, és munkáját is elveszítette imádott bátyja halálával egy dorozsmai nő. A törlesztőrészleteket nem bírja fizetni, így félő, hogy ötéves kisfiával és nyugdíjas édesanyjával az utcára kerülnek. Eddig ő segített rászorulókon, most viszont neki van szüksége segítségre.