segítség

1 hónapja
Arany T. János
A homokháti bringások azt találták ki, hogy összegyűjtik a használt, otthon, a pincében lapuló, vagy az udvaron he­­verő, de még használható ál­­lapotban lévő kerékpárokat, felújíttatják, majd a helyi rászorulóknak adják azokat.
2 hónapja
A. T. J.
A csíkszentmártoni árvízkárosultaknak gyűjtenek Mórahalmon. Ekkora árvíz még sosem volt a homokháti település első testvérvárosában.
3 hónapja
Kovács Erika
A mindszenti Balázsné Molnár Olga és gyermekei nagyon sok támogatást, segítséget kaptak ismerősöktől, ismeretlenektől az otthonuk leégése után. Átmenetileg egy közeli házba költözhettek, de onnan két hónap múlva menniük kell. Saját otthonra vágynak. Eddig 800 ezer forint gyűlt össze az önkormányzat által nyitott számlán.
5 hónapja
Szabó Imre
Apátfalva - Négy éve rászakadt a háztető, most pedig, miután az albérletéből kitették, kénytelen volt visszatérni a romházba az apátfalvi Krivánszky Tamás. A 64 éves férfinak azonban akadt egy fiatal jótevője, aki nemcsak fedelet ajánlott neki, de a közösségi média erejét kihasználva adománygyűjtést is szervezett a megsegítésére.
5 hónapja
Kovács Erika
Nagymágocs - A nagymágocsi Drubina Krisztián rendszeresen segíti a környezetében élő időseket. Ha kell, havat lapátol, vagy éppen elviszi az időseket egymáshoz, hogy találkozzanak, kicsit beszélgessenek. A fizetség néhány jó szó vagy életre szóló jótanács.
6 hónapja
Timár Kriszta
Egy lábtörés tette tönkre Balázs Attila és felesége életét. A férfi majdnem belehalt a vérmérgezésbe, lábát 14 műtéttel mentették meg. Mivel dolgozni eközben nem tudott, albérletüket sem tudták fizetni, így onnan jövő hónap végén kilakoltatják őket. Másik, megfelelő és elérhető árú lakást pedig egyelőre nem találnak.
6 hónapja
Hajó Edina
A szegedi Csongor téri játszóházban nemcsak játékokkal, közösségi programokkal is várják a gyermekeket. A hátrányos helyzetűeket vagy tanulási nehézségekkel küzdő környékbelieket önkéntesek segítik a tanulásban minden délután. Az ÁGOTA Játszóház tanodája olyan középiskolás és egyetemista diákok jelentkezését várja, akik részt vennének ebben a munkában.
7 hónapja
T. R.
Csanádpalota, Szeged - Kerekesszék és állítógép beszerzésében segítette egy három és fél éves csanádpalotai kisfiú családját a Mátrix Közhasznú Alapítvány. A lakossági támogatásoknak köszönhetően a nehéz anyagi körülmények között élő családnak havi juttatást is tudnak nyújtani 2020-ig.