súlyemelés

súlyemelés / 2 hete
Az IWF fenntartja magának a jogot, hogy jogi lépéseket tegyen mindenki ellen, aki valótlanságokat állít vagy rágalmaz – szögezte le Aján Tamás, a Nemzetközi Súlyemelő Szövetség (IWF) elnöke csütörtöki nyilatkozatában, amellyel az ARD német televízió vasárnap bemutatott filmjének vádjaira reagált.
korrupciógyanú / 3 hete
A Magyar Antidopping Csoport (MACS) tiltakozik, és a leghatározottabban visszautasít minden vádat, amellyel az ARD német közszolgálati televíziós csatorna illette a MACS-ot az Aján Tamás ellen súlyos vádakat megfogalmazó dokumentumfilmjében – áll a MACS hétfői közleményében.
JEGYZET / 2 hónapja
Úgy tűnik, a dopping kiirthatatlan rákfenéje lett a súlyemelésnek.
Súlyemelő-vb / 4 hónapja
A pénteken zárult súlyemelő-világbajnokságot a thai szövetség nagyszerűen megrendezte, annak ellenére, hogy egyetlen thai versenyző sem indulhatott rajta – mondta Aján Tamás, a sportág nemzetközi szövetségének (IWF) magyar elnöke.
Sikertelen vébé / 4 hónapja
Nem sikerült jól a thaiföldi súly­emelő-világbajnokság a ma­­gyar válogatott Nagy Péter számára.
Figyelmeztető lövések dördültek a Röszkei határon
Egy nagyobb migránscsoport megpróbált jogellenesen Magyarország területére bejutni, a rendőrök megakadályozták őket.
Németországban is megerősítettek egy megbetegedést
A beteg férfi, Münchentől 30 kilométerre délnyugatra lakik.
Már a Pécsre koncentrál a Vidux-Szegedi RSE
Sima, háromszettes vereséget szenvedett a Vidux-Szegedi RSE Dunaújvárosban, a férfiröplabda NB I legutóbbi fordulójában.
A cseh kormány katonákat küldene Afrikába a terrorizmus ellen
Csehország kormánya jóváhagyta hétfőn azt a javaslatot, amely szerint katonákat küldenének Maliba, Csádba és Nigerbe a terrorizmus elleni harc segítéséhez – adta hírül a cseh védelmi minisztérium.
Ütős csapat
Igazság szerint most volt a legkevesebb esélyünk megszerezni a kvótát.
A magyar iskolaválasztás előnyökkel jár
A külhoni régiókban a következő hetekben a szülőknek arról kell dönteniük, hogy iskolakötelessé váló gyermeküket milyen nyelvű iskolába íratják.