Hallgassa élőben!

Superbowl

2 éve
Papós Tamás
A New England Patriots nyerte a profi amerikaifutball-liga (NFL) nagydöntőjét, az 53. Super Bowlt, miután 13-3-ra legyőzte a Los Angeles Rams együttesét. Az atlantai összecsapás a Super Bowlok történetének legkevesebb pontjával záruló mérkőzését hozta, ráadásul Tom Brady nem is játszott jól, mégis a bostoniak világhírű irányítójáról szólt ez a győzelem. Nem csak azért, mert egyedüli NFL-rekorder lett, sokkal inkább a legendája miatt.
3 éve
Vajgely Pál
Persze, meglepő lett volna, ha inkább kihagyja a meccset, de orvosilag is engedélyezték Gronk szereplését. De mibe fáj egy átlag amerikainak ez a hétvége?
3 éve
Munkatársunktól
Egészen elképesztő árak a Super Bowl kapcsán - 2001 emlékétől nehezen szabadulunk, rendre feltűnik minden esetleges összevetésben. Viszont a zsiráf címvédést vár.
3 éve
Vajgely Pál
A biológia és a természet még aligha jutott el ide, de a Philadelphia Eagles véghez vitte ezt a különleges csodát.
3 éve
Vajgely Pál
Február negyedikén eldől, ki lesz az amerikai futball-bajnokság, azaz az NFL idei bajnoka: vagyis megvédi-e a címét a New England, vagy a philadelphiai sasok szárnyalnak a legmagasabbra.
Újabb női űrhajóst küld a Nemzetközi Űrállomásra Oroszország
Anna Kikina személyében Moszkva 2022 őszén ismét női kozmonautát küld a Nemzetközi Űrállomásra.
Így fest szülés után néhány nappal Hódi Pamela
Megszületett Hódi Pamela második kislánya. A kétgyermekes édesanya a szülés után most először posztolt a közösségi oldalán.
Covid-csalók prédájává válik India: már a halottakról is lopkodják a leplet
Például egy oxigénpalackokat forgalmazó cég valójában ócskavastelep, ahol átfestett poroltókat adnak el oxigénpalackok gyanánt.
Jövő nyárra készülhet el Csongrádon a kézilabdacsarnok
A következő év júniusára két beruházást is átadhatnak a városban: a vízilabdások egy fedett medencével, a kézilabda-egyesület pedig egy sportcsarnokkal gazdagodhat.
Nyári élményeket ígér a Hód-Úszó SE
Rangadót játszik a BL-indulásért a Chelsea
A negyedik helyen álló Chelsea a harmadik Leicester Cityt fogadja.